Vermeer hoop in bange dagen voor Feyenoord

Vermeer hoop in bange dagen voor Feyenoord

Feyenoord zag Justin Bijlow in Zwolle geblesseerd afhaken op het kunstgras. De doelman brak zijn middenvoetsbeentje en is uitgeschakeld tot ongeveer april. Kenneth Vermeer verving in Zwolle de doelman en Feyenoord is blij dat de ervaren kracht niet is vertrokken in de winterstop.


Voor Vermeer is zijn overstap naar Feyenoord nooit een onverdeeld succes geweest. Een blessure, de verloren concurrentiestrijd met Brad Jones, verhuur aan Club Brugge en dit seizoen moet hij Bijlow voor zich dulden, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Met enkele bekerwedstrijden in de benen, mocht hij in de oefenwedstrijd tegen Karlsruher SC opdraven.

Vermeer probeerde daar zijn verdediging te organiseren en dat lijkt wel wat Feyenoord momenteel mist. Calvin Verdonk kon tegen PEC zich niet onderscheiden. Jan-Arie van der Heijden speelt ver onder de maat, Sven van Beek heeft wel eens beter gepresteerd en Jeremiah St. Juste liep helemaal verloren rond. Aan Vermeer de taak om de komende maanden de organisatie terug te krijgen. Vermeer lijkt daarmee hoop in bange dagen voor Feyenoord.

FR-Fans.nl mini poll

Vermeer kan de verdediging opnieuw organiseren?

0 stemmen
Lees meer over:

Discussieer mee! 44 reacties

Gast4027537076

Je plaatst een bericht als Gast4027537076