Steun voor Van Bronckhorst, stevige kritiek op Van Geel: 'De scouts werken allemaal bij de MediaMarkt'

Steun voor Van Bronckhorst, stevige kritiek op Van Geel: 'De scouts werken allemaal bij de MediaMarkt'

René van der Gijp en Johan Derksen vinden het vreemd dat er wordt gesproken over een vertrek van Giovanni van Bronckhorst bij Feyenoord. Volgens de analisten heeft de oefenmeester goed werk verricht in Rotterdam.


Van der Gijp wijst naar het gegeven dat Van Bronckhorst drie jaar lang moest werken met spelers als Miquel Nelom. "Wat heeft Martin van Geel de laatste jaren nou voor spelers gekocht? Vejinovic, Tapia, Ayoub... Je kunt het over Van Bronckhorst hebben, maar de jongen is de laatste jaren niet geholpen. De scouts van Feyenoord werken allemaal bij de MediaMarkt. Die stappen echt niet in het vliegtuig", zegt Van der Gijp aan de tafel bij Veronica Inside.

"Van Bronckhorst heeft ook een paar dingen die hij niet goed beheerst, hoor ik. Niet hard genoeg, bijvoorbeeld. Maar dan laat je hem niet zijn vriend Denny Landzaat halen", gaat Van der Gijp verder. "Als club moet je nu weten wat zijn sterke kanten zijn, de rest kun je dan toch opvangen?"

Johan Derksen is het eens met zijn tafelgenoot. "Ik kan geen goed argument bedenken om Van Bronckhorst te ontslaan. Met niet al te best materiaal heeft hij vijf prijzen gewonnen. Als ik Van Geel analyseer, denk ik: wat heeft die man nou toegevoegd? Ik weet uit hele betrouwbare bron dat iedereen binnen Feyenoord hem uitgekotst."Discussieer mee! 93 reacties

Gast5782409948

Je plaatst een bericht als Gast5782409948