Van Persie over berichten in de media: 'Ik zelf lig ook niet wakker van zo’n stukje'

Van Persie over berichten in de media: 'Ik zelf lig ook niet wakker van zo’n stukje'

Feyenoord werkt momenteel in Marbella een trainingskamp af. De Rotterdammers trainde vandaag voor het eerst op het Spaanse gras. De resultaten van de eerste competitiehelft vallen tegen, en er wordt geschreven dat Giovanni van Bronckhorst mogelijk aan het einde van het seizoen vertrekt.


Robin van Persie ligt niet wakker van al deze berichten. “En ik denk Gio ook niet'', aldus Van Persie tegen RTV Rijnmond. ''Hij heeft bij Glasgow gespeeld, Barcelona, Arsenal, in Oranje, hij ligt hier niet wakker van. Iedereen mag zijn mening geven. Dat maakt het spel ook mooi. Het geeft een bepaalde druk. Het hoort bij het circus. Ik zelf lig ook niet wakker van zo’n stukje.”

“Het is hoe het is. We kunnen uren praten over hoe anders het had moeten zijn, of hoe we hoopten dat het zou zijn. Vier punten los op de eerste plek, maar zo is het niet. Dit is hoe het is en in deze situatie moeten wij het maximale eruit halen. Kan het niet mooier of slechter maken.”

Lees ook

'Feyenoord en Van Bronckhorst lijken aan einde van het seizoen uit elkaar te gaan'

Het lijkt er steeds meer op dat Giovanni van Bronckhorst bezig is aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Het contract van de trainer loopt aan het einde van het seizoen af, en na het trainingskamp...

Lees meer over:

Discussieer mee! 35 reacties

Gast651583929

Je plaatst een bericht als Gast651583929