Belangrijke informatie over kaartverkoop Feyenoord - Ajax

Belangrijke informatie over kaartverkoop Feyenoord - Ajax

Feyenoord start op zaterdag 5 januari 2019 met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Ajax. De Klassieker wordt gespeeld op zondag 27 januari (aanvang 14:30 uur). In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.


Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes krijgen voorrang op de kaartverkoop. Deze voorrangsperiode start op zaterdag 5 januari om 9:00 uur en eindigt op woensdag 9 januari om 17:59 uur. Ben je nog geen lid, maar wil je wel profiteren van de voorrangsperiode voor de Klassieker? Word dan vóor woensdag 2 januari 19:00 uur lid van Het Legioen via deze link of meld je hier aan als Junior Kameraadje.

Kaartverkoopinformatie
Seizoenkaarthouders mogen per seizoenkaart één kaart bijkopen voor Feyenoord – Ajax. Voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes geldt dat ze twee kaarten kunnen kopen. De kaartverkoop loopt volledig via de Online Ticketshop van Feyenoord. Let op: de wedstrijd wordt pas ‘zichtbaar’ wanneer je bent ingelogd. Inloggegevens volgen vrijdag 4 januari per mail.

Vervolg kaartverkoop
Wanneer er na de voorrangsperiode nog kaarten beschikbaar zijn, dan gaan deze vanaf woensdag 9 januari in de verkoop. Alle supporters komen dan in aanmerking om vanaf 18:00 uur een kaart te kopen voor de Klassieker in De Kuip.

Naast de Klassieker speelt Feyenoord in de tweede seizoenshelft nóg zeven thuiswedstrijden. Ook voor deze duels kan je nog kaarten bestellen! Kijk hier voor het volledige programma en verzeker jezelf van een plek in De Kuip!

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast4431980259

Je plaatst een bericht als Gast4431980259