TERUGBLIK #4 | Feyenoord al vroeg uitgeschakeld in Europa

TERUGBLIK #4 | Feyenoord al vroeg uitgeschakeld in Europa

In de laatste zes dagen van het jaar blikken we met FR-Fans.nl terug op het afgelopen kalenderjaar van Feyenoord. Met vandaag de maanden juli en augustus.


VAR in Eredivisie vanaf seizoen 2018/2019 (02-07-18)
Vanaf dit seizoen trad de Video Assist Referee (VAR) officieel toe tot alle Eredivisiewedstrijden. Dat werd begin juli bekend gemaakt. Scheidsrechters kunnen daardoor een beroep doen op een extra scheidsrechter die in Zeist meekijkt met de wedstrijden en beslissingen nog eventueel kan corrigeren

Feyenoord presenteert het nieuwe uitshirt (07-07-18)
Dit seizoen werd het nieuwe uitshirt gepresenteerd in de kleuren blauw. De Rotterdammers deden dit in De Kuip door een spandoek te presenteren van het shirt dat omhoog gehouden werd door veel supporters. Feyenoord hoopte hiermee een wereldrecord te halen, maar dat gebeurde uiteindelijk niet.

El Ahmadi vertrekt bij Feyenoord (09-07-18)
Begin juli vertrok Karim El Ahmadi uit Rotterdam. De Marrokaanse-Nederlander speelde in totaal acht seizoenen voor Feyenoord en wilde nog een buitenlands avontuur aangaan. Hij mocht transfervrij vertrekken en ging naar Al-Ittihad.

Feyenoord wint Johan Cruijf Schaal ten koste van PSV (04-08-18)
Feyenoord speelde als bekerwinnaar tegen kampioen PSV in Eindhoven om de Johan Cruijf Schaal. Uiteindelijk moest er een penaltyserie aan te pas komen nadat het in de reguliere speeltijd 0-0 bleef. De Rotterdammers pakte uiteindelijk met het nieuwe ABBA-systeem na een uitslag van 5-6 de schaal. Daarmee pakte Giovanni van Bronckhorst zijn vijfde prijs in drie jaar tijd.

AS Trencin knikkert Feyenoord uit Europa (16-08-18)
Door de gewonnen bekerfinale stroomde Feyenoord in de derde ronde van de Europa League in, maar werd echter door Trencin in twee wedstrijden uitgeschakeld (5-1 over twee wedstrijden.) Daardoor missen ze nu de Europese wedstrijden dit seizoen.

Discussieer mee! 27 reacties

Gast8941746557

Je plaatst een bericht als Gast8941746557