De Wolf ziet probleem bij Feyenoord: 'Het is wel duidelijk dat dit een punt van aandacht is'

De Wolf ziet probleem bij Feyenoord: 'Het is wel duidelijk dat dit een punt van aandacht is'

Voor Feyenoord is de bekerwedstrijd van vanavond tegen FC Utrecht een belangrijke wedstrijd. Mochten de Rotterdammers worden uitgeschakeld lijkt het geen kans meer te hebben op een prijs.


Ook John de Wolf weet dat er vanavond veel op het spel staat. "Anders is de club de rest van het seizoen een grijze muis, want dan hebben ze alleen nog de derde plaats om voor te voetballen", zegt De Wolf tegen de NOS. "Het is niet te verklaren. Feyenoord zat in een flow, had van PSV gewonnen en deed weer een beetje mee om de titel. En vervolgens speel je zo matig. Soms heb je van die wedstrijden dat niets lukt, maar het moment is wel heel slecht."

Mocht Feyenoord vanavond verliezen verwacht De Wolf niet dat dat consequenties heeft voor Giovanni van Bronckhorst. "Ik bekijk en hoor alles natuurlijk van een afstand, maar ik bespeur vooralsnog weinig negativiteit over Van Bronckhorst. Pas als de spelers gaan klagen over de trainer, weet je dat het onrustig wordt. Maar die signalen krijg ik helemaal niet. Daar verandert een uitschakeling door FC Utrecht weinig aan."

Feyenoord heeft dit seizoen ook last van veel blessures, terwijl PSV en Ajax daar weinig last van hebben. Waar dat aan ligt weet De Wolf niet. "Het is lastig te zeggen. Moeten de belangrijke spelers op hun tenen lopen? Is er veel stress? Het is wel duidelijk dat dit een punt van aandacht is."

Discussieer mee! 33 reacties

Gast1484196436

Je plaatst een bericht als Gast1484196436