'Dit is het zoveelste bewijs dat de scouting van Feyenoord niet op haar taak is berekend'

'Dit is het zoveelste bewijs dat de scouting van Feyenoord niet op haar taak is berekend'

De scouting van Feyenoord moet anders. Dat is althans de mening van supporters van Feyenoord. Zeker nadat bekend werd dat de scouting ook Dumfries heeft laten schieten een paar jaar geleden.


Op FR-Fans.nl stemde zo’n 63% van de 517 supporters voor de stelling dat de scouting van de club heeft zitten slapen toen Dumfries een aantal jaar geleden niet genoeg gevonden werd. Feyenoord liet wel meerdere steken vallen en dat vinden de supporters ook. Gast8579564418 “De scouting is snel aan vervanging toe. Er worden te veel talenten over het hoofd gezien. Dumfries is er weer een van. Zelfs de scouting van Ajax en PSV lachen ons uit. Elke maandag ochtend op het werk het zelfde gezeik. Weer een goede B speler gekocht vriend.

Peertje reageert ook op het feit dat Feyenoord Dumfries destijds niet haalde: “Tja, wie had dit ooit gedacht? Van Barendrecht naar een vaste waarde voor PSV en het Nederlands elftal. In nog geen vier jaar tijd. Toen Dumfries nog bij Sparta speelde hadden ze hem al moeten (over)halen. Dat hij de weg naar de top via Heerenveen koos kun je de scouts wel kwalijk nemen, vind ik. Zo goed zaten wij nou ook weer niet in de rechts backs.”

Gast3368448887: “Het is juist het werk van een scout om de potentie van een speler te zien. Dit is het zoveelste bewijs dat de scouting van Feyenoord niet op haar taak is berekend.”

Discussieer mee! 61 reacties

Gast3068220800

Je plaatst een bericht als Gast3068220800