Jeugdspelers trefzeker voor nationale jeugdteams

Dylan Vente en Lutsharel Geertruida hebben dinsdag met een doelpunt van zich doen spreken bij de nationale jeugdteams. Ook Renato Tapia, Jordy Wehrmann, Orkun Kökcü, Cheick Touré en Wouter Burger kwamen internationaal in actie. Oranje Onder 20 klopt Italië Dylan Vente had met een goal een aandeel in de 3-2 overwinning die Oranje Onder 20 boekte tegen de leeftijdsgenoten van Italië. De spits maakte op het terrein van Quick Boys in de eerste helft de 1-1 door alert te zijn bij een rebound. Vente speelde zeventig minuten mee, terwijl Jordy Wehrmann als aanvoerder de volledige wedstrijd speelde. Ramón ten Hove bleef de gehele wedstrijd op de bank. Oranje Onder 19 winnaar vierlandentoernooi Oranje Onder 19 kroonde zich dinsdag tot winnaar van een vierlandentoernooi in Armenië, door Portugal Onder 19 met 1-2 te verslaan. Lutsharel Geertruida tekende als invaller een kwartier voor tijd voor de openingstreffer. Ook Cheick Touré, Orkun Kökcü en Wouter Burger kregen speeltijd. Nederlaag Tapia Renato Tapia ging afgelopen nacht met Peru met 2-3 onderuit in een oefeninterland tegen Costa Rica. De Feyenoorder viel halverwege de tweede helft in en zag Jefferson Farfan de 2-2 maken, maar niet veel later ging Costa Rica er toch nog met de winst vandoor.