Feyenoord O19 onderuit tegen efficiënt Sparta O19

Vanmiddag speelde Feyenoord Onder 19 de thuiswedstrijd tegen stadsgenoot Sparta Rotterdam Onder 19. De ploeg van trainer Dirk Kuyt heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door met 1-3 te verliezen. Waar Feyenoord O19 in het begin de meeste kansen kreeg en goed combineerde, was het Sparta wat op voorsprong kwam. Uit de eerste kans scoorde Tahiri, waarbij doelman Van Leeuwen er niet goed uitzag. Nog voor de rust verdubbelde diezelfde Tahiri de score voor de Spartanen. Sparta was uiterst efficiënt, waarin er twee doelpunten werden gescoord uit twee kansen. Tien minuten na rust kreeg Feyenoord nog een derde doelpunt tegen: rechtsback Eersteling kopte de bal binnen na een vrije trap. Sparta besliste hiermee het duel, omdat Feyenoord niets klaarspeelde. Uiteindelijk wist Kökcü het leed nog wat te verzachten met de 1-3, maar Feyenoord deed geen goede zaken vanmiddag. Met het verlies ziet het Sparta uitlopen tot een gat van vier punten. Opstelling Feyenoord O19: Van Leeuwen; Hall, Lewis, Hendriks, Hartman; El Bouchataoui, Kökcü, Burger; Summerville, Bannis, Azarkan Eindstand: 1-3 0-1 | Tahiri 0-2 | Tahiri 0-3 | Eersteling 1-3 | Kökcü