Teleurgestelde Bijlow: 'Natuurlijk wijt ik dit aan mezelf'

Teleurgestelde Bijlow: 'Natuurlijk wijt ik dit aan mezelf'

Feyenoord-doelman Justin Bijlow speelde tegen Jong Schotland een uiterst zwakke wedstrijd, met als dieptepunt de blunder voorafgaand aan het eerste Schotse doelpunt. In gesprek met FOX Sports en gecitieerd door Soccernews blikt de zichtbaar teleurgestelde Bijlow terug op de verloren wedstrijd.


"Natuurlijk wijt ik dit aan mezelf. Het begon vandaag bij mijn fout. Daardoor kwamen we in een moeilijke situatie. Ik heb in de kleedkamer ook sorry gezegd tegen de jongens. Er ontstond een twijfelmoment tussen mij en Pablo Rosario. Ik had eerder kunnen komen. Uiteindelijk wilde ik de bal met mijn binnenkant wegspelen, maar ik raakte hem verkeerde en de bal belandde in de voeten van de spits, die van veraf raak schoot."

"Ik heb het moment in de kleedkamer nog even afgespeeld in mijn hoofd. Op het veld moest ik het snel vergeten en me weer focussen, maar nu had ik even een rouwmomentje. Voor de rest heb ik vandaag weinig te doen gehad, maar dat is ook het moeilijke aan keepen."Discussieer mee! 56 reacties

Gast5171897843

Je plaatst een bericht als Gast5171897843