'Alweer een speler die Van Bronckhorst niet aan de praat krijgt'

'Alweer een speler die Van Bronckhorst niet aan de praat krijgt'

Sam Larsson, de linkervleugelaanvaller van Feyenoord, zit niet lekker in zijn vel, en dat was zo'n beetje vanaf de eerste dag het geval geweest. De Zweedse international heeft nog niet kunnen overtuigen in De Kuip en dat laten de supporters steeds meer merken tijdens de wedstrijden. Hijzelf lijkt daar niet onder de indruk van te zijn, maar zijn spel wordt er in ieder geval niet beter om.


Middels de volgende poll: 'Komt het nog goed met Larsson bij Feyenoord?' vroeg FR-Fans.nl naar de meningen van de bezoekers.

Een meerderheid van 63% is van mening dat Larsson het NIET gaat redden bij Feyenoord, tegenover 37% die van mening is dat het Larsson WÉL gaat lukken om te slagen bij Feyenoord.

Zo zegt sinister: 'Die komt er niet meer in. Hij kan beter vertrekken, helaas, een andere conclusie kan ik niet maken. Ook op andere posities zal hij niet uit de verf komen, dat zal totaal niets uitmaken, ook niet op 10. Alweer een speler die van Bronckhorst niet 'aan de praat krijgt' . Wat anderen hier ook al zeggen, weer miljoenen 'down the drain'. Van Bronckhorst maakt spelers niet beter, zeker spelers die niet goed in hun vel zitten. In iets mindere mate is dat ook het geval bij Botteghin en vdHeijden. Ik begin ook bange voorgevoelens te krijgen over Malacia, het zal toch niet gebeuren dat die het ook op den duur niet gaat redden ? Van dat laatste ga ik er vooralsnog niet vanuit.' hoochee deelt dezelfde mening: 'Toegegeven hij staat ook wel op een eiland. Maar desondanks had ie wel wat meer kunnen laten zien. Deze invulling van het 433 had echter jaren geleden al verlaten moeten worden, want geen van die jongens is behendig genoeg om regelmatig de achterlijn te halen. Als ik dan naar simpele voetbewegingen van een Tadic kijk (dat al geen wereldtop is) en hoe ie daarmee vanaf de achterlijn kinderlijk eenvoudig meerdere voorzetten per wedstrijd weet te verzenden … '

Als het aan Gast4560999436 ligt dan komt het nog goed met Larsson: 'Het publiek helpt niet echt mee door die jongen uit te fluiten bij elke mislukte actie. Ga nou eens achter zo'n jongen staan. Komt echt goed, is gewoon een topspeler in de dop. El Hankouri hoeft bij wijze van spreken alleen maar zijn neus te snuiten om een staande ovatie te krijgen.'

Het Legioen heeft er in ieder geval steeds minder vertrouwen in.

Discussieer mee! 121 reacties

Gast1174430239

Je plaatst een bericht als Gast1174430239