'Start van seizoen nu al volkomen mislukt'

Feyenoord werd gisteren roemloos uitgeschakeld en kan nu al de eerste doelstelling van dit seizoen wegstrepen. Feyenoord wilde dit jaar overwinteren in Europees verband, maar kwam de beschamende 4-0 nederlaag tegen AS Trencin niet meer te boven. Feyenoord viel gisteren naar hartenlust aan en kreeg voldoende kansen. Binnen 8 minuten viel de 1-0 en Feyenoord had al goede kansen gehad. Toch viel binnen een minuut de 1-1 en zakte het iets in. Feyenoord bleef echter aanvallen, maar wist ondanks een kansen regen niet meer te scoren. Het Algemeen Dagblad is duidelijk: 'De start van het seizoen van Feyenoord moet nu als volkomen mislukt worden beschouwd, hoewel de Rotterdammers nog geen twee weken geleden de Johan Cruijff Schaal wonnen door PSV in Eindhoven na het nemen van strafschoppen te verslaan. De club die zelf al zo vaak wees op het verschil in budget met Ajax en PSV, werd de voet dwars gezet door een club met de financiële middelen van pakweg TOP Oss.' 'Het gaat nu eenmaal soms van hot naar her in de Kuip. Zoals het verschil tussen Trencín-uit en -thuis ook iets weg had van dag en nacht. Met een pijnlijke uitschakeling als gevolg.'