Berghuis: 'Sommige slecht gedaan, en sommige gewoon pech'

Feyenoord wist donderdag in de wedstrijd tegen AS Trencin de kansen niet te verzilveren. ‘Ze wilden er niet in’, blikt Steven Berghuis na afloop van de wedstrijd terug voor de camera van Voetbalprimeur. ‘Sommige slecht gedaan, en sommige gewoon pech. Dan wordt het steeds moeilijker.’ ‘Die snelle 1-1 is ook killing’, weet Berghuis. ‘Dan moet je weer opnieuw. Als je er dan voor rust nog twee kan bijmaken, wat zeker had gekund, was het makkelijker geweest om de tweede helft nog gas te geven. Als je na rust snel nog twee doelpunten kunt maken dat het geloof terug komt.’ Feyenoord kan zich door de uitschakeling in Europa nu vol richten op de competitie. ‘Ik had graag in Europa gespeeld’, eindigt Berghuis.