Feyenoord-defensie werkt op lachspieren: 'Dus dan heb je vier achterin die er niks van kunnen'

Feyenoord-defensie werkt op lachspieren: 'Dus dan heb je vier achterin die er niks van kunnen'

Johan Derksen en René van der Gijp zijn geschrokken van het niveau van Feyenoord in de wedstrijd tegen AS Trenčín. Vooral de verdediging maakte een slechte indruk op de heren van Veronica Inside.


De Rotterdammers gingen in de voorronde van de Europa League hard onderuit in Slowakije: 4-0. “Het belangrijkste is de verdediging”, zegt Van der Gijp. “Dan kijk je naar Feyenoord, die hebben een rechtsback, die kan er niks van. Van der Heijden loopt de honderd meter in twee minuten. Van Beek en Verdonk kunnen er niet veel van. Dus dan heb je vier achterin die er niks van kunnen.”

Ook Derksen is geschrokken. “Als Van Persie er niet bij is, heeft niemand enige creativiteit. Berghuis speelt zijn eigen wedstrijd op de vleugel. Clasie heeft zichzelf wijsgemaakt dat hij spelverdeler is. Maar hij moet de bal afpakken en zo snel mogelijk aan de goede kleur geven”, aldus de analist.

“Verder moeten we het ook niet dramatiseren. Tegen De Graafschap zien we een heel ander Feyenoord", gaat Derksen verder. "Maar dit gaat wel om groot geld. In dat kader is het een schande.”

Discussieer mee! 112 reacties

Gast228275508

Je plaatst een bericht als Gast228275508