Zeiknatte Wehrmann: 'Wat een wedstrijd, de supporters zijn echt fantastisch'

Jordy Wehrmann was ongetwijfeld de man of the match bij Feyenoord O/19 vandaag. De middenvelder draaide een 0-1 achterstand om in een 2-1 voorsprong. Beide doelpunten kwamen van de schoen van de 19-jarige, waardoor Feyenoord de beker won ten koste van PSV. Na afloop was er feest, hetgeen duidelijk te zien was tijdens het interview van de eerst nog droge Wehrmann met [i]RTV Rijnmond[/i]. Wehrmann: 'Wat een wedstrijd, er waren mooie doelpunten, overtredingen en het werd nog grimmig. Ik ben blij dat het zo gelukt is'. De speler legt nog eens uit hoe de 1-1 er in de verlenging van de tweede helft invloog. Net buiten de zestien kreeg Feyenoord een vrije trap. 'Ik dacht deze moet en gaat erin. De keeper liet de rechterhoek open en de muur stond in de andere hoek. Als ik er hem omheen krul, dacht ik, dan hangt ie. Het pakte mooi uit'. 'De ruststand (0-1) was teleurstellend. We hadden mogelijkheden voor rust en we verdienden een doelpunt. Uiteindelijk pakken we het op, na 90 minuten was de 1-1 wel terecht. De 2-1 kan ik haast niet omschrijven, ik was helemaal kapot toen. Er was ruimte op de rand van de zestien meter, Cheick (Touré) dribbelde in en legde hem bij me neer. Ik kon hem half op buitenkant voet nemen en dan vliegt de bal er zo in. geweldig!'. De conclusie is dat het een prachtige ervaring is voor de talenten van Varkenoord: 'Dit heb ik nog nooit meegemaakt hier, de supporters zijn echt fantastisch. Hoe ze voor ons klaar stonden en ons opwachten dat is alleen maar mooi. Dat het zo afloopt met een opstootje is een smet op de wedstrijd'.