Ooijer haalt uit naar Feyenoordsupporters: 'Kennelijk kan dat allemaal'

Feyenoord O19 won vanmiddag de beker tegen PSV O19. Tijdens de wedstrijd was er al een opstootje ontstaan, maar in de verlenging ging het helemaal mis. In de slotfase van de wedstrijd ontstond er een vechtpartij tussen de Feyenoord en PSV spelers. Andre Ooijer (Interim-coach) had na de rode kaart van Zakaria Aboukhlal al het gevoel dat het wel eens uit de hand kon gaan lopen: "Na die rode kaart voelde ik al aan dat de rapen gaar konden worden en dat gebeurde ook. De blessuretijd was enorm lang en daarna moesten we de verlenging in", vertelt Ooijer tegen het Eindhovens Dagblad. Nadat Feyenoord in de verlenging op 2-1 kwam, ontstond er een vechtpartij. Ooijer geeft toe dat ook temperament toonde: "Voortdurend hoor je daarvoor van toeschouwers je eigen achternaam met kanker ervoor. Kennelijk kan dat allemaal." De scheidsrechter besloot om een afkoelperiode in te lassen. Hierna werd er nog 5 minuten gevoetbald. PSV kwam nog één keer dichtbij de gelijkmaker, maar uiteindelijk wist Feyenoord O19 de beker te winnen.