Berghuis: 'Willem II van de week was misschien een uitzondering'

Berghuis: 'Willem II van de week was misschien een uitzondering'

Steven Berghuis speelde een ongelukkige wedstrijd vanavond in Breda. De speler straalde al gauw uit er geen zin meer in te hebben en was duidelijk niet blij met zijn medespelers. Bijna gaf hij nog de assist op de gellijkmaker van Feyenoord, maar Jean-Paul Boëtius kreeg de mooie voorzet niet op het hoofd, maar op de schouder. Berghuis wordt geïnterviewd door Fox Sports.


Berghuis: ‘NAC deed het prima, maar wij deden het ook heel slecht, dan krijg je zo’n wedstrijd. In de eerste helft zit je nog in de wedstrijd, het is gelijk. Je speelt niet goed en dan kun je ook verliezen. Willem II van de week was misschien een uitzondering. Je wint dan wel met 3-0, maar dat was thuis en gewoon een hele andere wedstrijd. Vandaag was gewoon niet goed’.

‘Van die penalty heb ik ook niks gezien, ik was natuurlijk verbaasd. Je probeert daarna via de flanken een goal erin te krijgen, dat is meer gebaseerd op geluk dan op het uitspelen van een goal. Ik wil niet het belang van de volgende wedstrijden gaan analyseren, het gaat om deze wedstrijd. Ik heb zin in de bekerfinale, maar ik wil gewoon goede wedstrijden afleveren in de competitie. Voetbal is leuk, zeker als het goed gaat, maar als het niet goed gaat is het niet leuk. We moeten kijken wat we beter kunnen doen, er zit niks anders op’.

Discussieer mee! 20 reacties

Gast2178183221

Je plaatst een bericht als Gast2178183221