'We moeten doelpunten gaan maken, dáár schort het aan'

Aanvoerder Karim El Ahmadi was na afloop helder: Feyenoord kreeg genoeg kansen, maar schoot er te weinig in het netje. Een fout in de verdediging zorgde ervoor dat Roda JC bij de rust op 1-1 stond, na rust wist Feyenoord dat ondanks het aardige spel niet uit te halen. El Ahmadi bij Fox Sports: ‘We doen onszelf tekort, we hebben gewoon heel veel kansen gecreëerd'. 'De realiteit is dat je maar met één punt staat, dit soort wedstrijden moet je gewoon winnen. We hebben slechte wedstrijden gespeeld, maar vandaag hebben we veel kansen gecreëerd, maar je scoort niet. Hier op het kunstgras in Kerkrade is het lastig, maar je maakt het niet af. Dat is kwalijk. Het was de eerste helft slordig, we geven maar één kans weg en dat is dan een doelpunt. Het centrum lag helemaal open bij balverlies op het middenveld. We proberen ze buitenspel te zetten, maar dat lukte niet. Al met al konden we die goal goedmaken, gezien onze kansen. Vandaag had je gewoon moeten winnen'. Wat moet er gebeuren om het tij te keren bij Feyenoord? 'Dit mag niet voor een club als Feyenoord, we moeten punten gaan pakken door doelpunten te maken. Dáár schort het aan'.