'Liever met Oranje naar WK dan tweede kampioenschap bij Feyenoord'

'Liever met Oranje naar WK dan tweede kampioenschap bij Feyenoord'

Feyenoorder Jens Toornstra kende afgelopen maanden een goede periode bij de Rotterdammers, maar werd niet opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands Elftal. Bij Ziggo-talkshow Peptalk sprak de middenvelder over de afgelopen interlandperiode en over het komende seizoen met Feyenoord.


'Ik heb de interlandwedstrijden als supporter gekeken', vertelt Toornstra. 'Ik hoop dan gewoon dat er gewonnen wordt en ik zit zeker niet te balen dat ik er niet bij ben. Natuurlijk, op het moment dat de selectie bekend wordt gemaakt is het even slikken', zo geeft de international toe. 'Maar het is niet zo dat ik nog lang in die mood blijf hangen'.

Toorstra geeft wel aan graag met Oranje een eindronde te willen meemaken. 'Ik ga liever met Nederland naar het WK dan dat ik nog een tweede keer kampioen word met Feyenoord. Dat eerste is toch unieker', zo legt de middenvelder uit.

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst mag zich vanwege de Champions League-deelname in de komende weken gaan meten met topploegen als Manchester City, Napoli en Shaktar Donetsk. 'Het is voor mij de eerste keer dat ik mag spelen in de Champions League', vertelt Toornstra. 'Ik ben erg benieuwd hoe zwaar het gaat worden. Of ik ook shirtje ga ruilen na de thuiswedstrijd tegen City? Misschien met Fernandinho, mijn directe tegenstander.'

Discussieer mee! 156 reacties

Gast3451979945

Je plaatst een bericht als Gast3451979945