Van der Heijden: 'Kwaliteit komt altijd boven'

Van der Heijden: 'Kwaliteit komt altijd boven'

Jan-Arie van der Heijden staat redelijk nuchter in het leven. Dat was ook te zien bij het interview met FOX Sports. Van der Heijden stond er nuchter bij. Hij zegt dat het een eigen manier van genieten.


Hoe hij daar van geniet? “Zoveel blijdschap om je heen zien, ik denk dat we een mooie avond tegemoet gaan”, aldus Van der Heijden. Van der Heijden heeft een moeilijke tijd achter de rug bij Feyenoord en heeft zich terug geknokt ondanks dat hij bijna weggehoond is. “Het heeft me uiteindelijk sterker gemaakt, uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.”

Hoe is Van der Heijden eruit gekomen? “Ik ben vooral in mezelf blijven geloven, kwaliteit komt altijd boven.” Van der Heijden heeft leren bikkelen. “Ja zeker, ik denk dat bij Feyenoord beide wordt gevraagd, bikkelen en voetballen en ik denk dat ik met mijn voetbalkwaliteiten wat bij kan dragen.”

Van der Heijden gaat nu genieten. Na zich in het elftal te hebben geknokt. “Nu staan we met de schaal en ben ik belangrijk geweest voor Feyenoord.”Discussieer mee! 6 reacties

Gast1774746730

Je plaatst een bericht als Gast1774746730