El Ahmadi: 'Als we er nog tien zo spelen en winnen vind ik het best'

Feyenoord wist vandaag met minimaal verschil te winnen bij ADO Den Haag. De Rotterdammers houden daarmee de voorsprong op de concurrenten. Karim El Ahmadi was na afloop realistisch, maar blij met de zege. ‘Het was moeilijk, zij zouden gaan inzakken. Dan weet je dat het moeilijk wordt, we bleven geduldig. We gingen vaker met 0-0 de rust in, het was ook niet best. Tempo was veel te laag. De eerste helft heb je niks gecreerd.’ Aldus El Ahmadi tegenover Foxsports. El Ahmadi was de matchwinner voor dit Feyenoord vandaag. De middenvelder lijkt meer op schot dan ooit. ‘Dit is mijn zesde goal, ik ben blij dat ik het team kan helpen. Als ik er kom is het meteen een goal dit seizoen.’ Na de goal had Feyenoord het nog wel moeilijk, maar volgens El Ahmadi kwam de overwinning nooit meer in gevaar. ‘Ik vond het wel meevallen, we houden lang balbezit. We kregen zelf nog wat kansen, maar verder win je hier met 1-0. Als we er tien zo spelen en winnen vind ik het ook best.’