Van Bronckhorst: 'Het is een beetje een dubbel gevoel'

Giovanni van Bronckhorst zag Feyenoord zondagmiddag gelijk spelen. ‘Je hebt een eerste helft waar je drie grote kansen hebt gehad om op voorsprong te komen’, aldus Van Bronckhorst tegen FOX Sports. ‘Dan zou je op 1-0 voor komen en dat is voor het vertrouwen goed. Je weet ook dat die kansen ook de tweede helft gaan komen. Maar na een uur sta je met 1-0 achter.’ ‘Het is een beetje een dubbel gevoel’, aldus de trainer van Feyenoord. ‘Maar al met al houd je de afstand van vijf punten. Ik denk dat dat op dit moment bij mij overheerst. Ik vond de eerste helft uitstekend. Je weet dat je niet achter moet komen thuis. Ik denk dat we even tien minuten nodig hadden om te verwerken. Daarna knok je je in de wedstrijd. Je voelt dat die goal kan vallen.’ Dirk Kuyt maakte uiteindelijk de 1-1. ‘Je weet dat hij dat vermogen heeft’, aldus Van Bronckhorst over Kuyt. ‘De conclusie is dat we heel goed begonnen zijn. Van hieruit gaan we verder werken. Voor ons is het zaak om die lijn voort te zetten.’