'Het is belangrijk om het team te analyseren waar je tegen gaat spelen'

Nicolai Jørgensen scoorde zondag weer een doelpunt voor Feyenoord. ‘De eerste helft was goed. We controleerden de wedstrijd. De tweede helft werd nog spannend. We hebben gewonnen, en vijf wedstrijden op rij winnen is goed’, aldus de aanvaller tegen RTV Rijnmond. ‘Het belangrijkste is dat we winnen. We hebben een goede teamspirit. Ik doe mijn best en scoor een goal, dat is natuurlijk belangrijk voor een spits’, weet Jørgensen. Feyenoord kreeg nog een aantal kansen meer om te scoren. Uiteindelijk scoorde ADO Den Haag de 2-1, waardoor het nog even spannend werd. ‘Het was nog even stressen. Gelukkig scoorde Karim El Ahmadi het doelpunt.’ Donderdag staat de Europa League wedstrijd tegen Manchester United op het programma. Jørgensen heeft zaterdag de tegenstander al bekeken in de wedstrijd tussen Manchester United en Manchester City. ‘Ik heb gekeken. Het is belangrijk om het team te analyseren waar je tegen gaat spelen. We hebben niets te verliezen. We doen ons best. Er is altijd een kans op winst.’