Feyenoord B1 wint van leeftijdgenoten Vitesse na gouden wissels Adriaanse

De Feyenoord B1 heeft vanmiddag met 3-2 van Vitesse geworden. Op het jeugdcomplex van de Arnhemmers ging Feyenoord met een 1-0 voorsprong de rust in na een mooie solo van Tahith Chong. Na rust liet de ploeg van Cor Adriaanse Vitesse echter terug in de wedstrijd komen. Onze collega's en actieve volgers van de Feyenoord Jeugd (@opokudalfsen op Twitter) waren in Arnhem en zagen Vitesse in de tweede vijfenveertig minuten op voorsprong komen. Feyenoord stond zowaar 2-1 achter, maar wist zich net op tijd te herpakken. Eerst scoorde invaller Lutsharei Geertruida de 2-2, waarna Vitesse na een rode kaart met tien man kwam te spelen. Een kleine tien minuten voor tijd was het de tweede invalller die scoorde. 'Gouden wissel' Simo Choukoud schoot de bal in het net en bezorgde Feyenoord daarmee de drie punten. Vitesse B1 - Feyenoord B1 2 - 3 (0 - 1) Opstelling Feyenoord: Evora, Reith, Blesgraaf, Kaptein, Malacia, Wehrman, Toure, El Bouchataoui, Vente, Kublinskas, Chong Wissels Feyenoord: Choukoud, Van Mullem, Van Wetten, Beukers, Van den Ende, Geertruida Doelpunten: 0-1 Chong 1-1 2-1 2-2 Geertruida 2-3 Choukoud