Kritiek op Elia: 'Hoe kan het dat je op je 28ste je snelheid kwijt bent?'

Kritiek op Elia: 'Hoe kan het dat je op je 28ste je snelheid kwijt bent?'

Eljero Elia was maandagavond mikpunt van kritiek in het programma Voetbal Inside. Ook Eric Botteghin kreeg de nodige kritiek te verduren.


“Ik heb nog nooit zoiets slechts gezien”, begint René van der Gijp over Feyenoord – De Graafschap, “Dat zie je normaal gewoon niet. Zelfs Jan Boskamp zei tegen mij: ‘Dit kan gewoon niet.’” Dan gaat Van der Gijp over tot Botteghin: “Speciaal voor die Botteghin hebben ze die reclameborden verhoogd, die blijft maar achteruit rennen, die komt anders op de parkeerplek uit. Het is echt geen gezicht.”

Ook Elia moet het ontgelden bij het televisieprogramma. Van der Gijp: “Hoe kan het dat je op 28-jarige leeftijd gewoon je snelheid kwijt bent zoals Elia? Het is gewoon weg. Hij kan niet meer, hij komt er niet meer langs. Het is triest om naar te kijken. Ik vond het een geweldige speler bij Twente of een interland dat ie 45 meter met die bal aan de haal ging.

Johan Derksen stemt in met zijn collega: “Je mag zo langzamerhand stellen dat het een miskoop is. Die jongen heeft gewoon voor de verkeerde clubs gekozen in z’n carrière en heeft een verkeerde levenswijze. Het is lang geleden dat hij serieus getraind heeft.”Discussieer mee! 60 reacties

Gast1463071460

Je plaatst een bericht als Gast1463071460