Kramer: 'Het was een polletje, dat kan gebeuren'

Feyenoord heeft zondagmiddag met 2-0 gewonnen van Vitesse. Michiel Kramer scoorde wederom voor de Rotterdam. ‘Ik denk dat het niet heel erg hoogstaand was. Wij willen gewoon resultaat halen hier’, aldus Kramer tegen FOX Sports. De Rotterdammers speelden niet hoogstaand. ‘Je hebt zeker het gevoel dat je meer aan het verdedigen bent dan aan het aanvallen. Zolang je wint is alles prima’, aldus Kramer. De spits van Feyenoord had nog een doelpunt kunnen scoren. Hij trapte in de tweede helft over een bal heen. ‘Het was een polletje, dat kan gebeuren.’ Feyenoord heeft door de overwinning goede zaken gedaan voor de derde plaats. ‘Wij kijken per wedstrijden en we willen nu iedere wedstrijd winnen omdat we derde willen worden. Ik denk dat je nu in een systeem speelt waar je wat meer op eigen helft staat. Dan moeten wij zorgen dat we compact blijven spelen. Als het resultaat oplevert is het prima.’