VIDEO | Van Bronckhorst: 'Rust en stilte is nu gepast'

VIDEO | Van Bronckhorst: 'Rust en stilte is nu gepast'

Trainer Giovanni van Bronckhorst is ontdaan door de nederlaag tegen PSV. “Dit voelt als een mokerslag. Het komt hard aan.”


Aldus de coach voor de camera van RTV Rijnmond.
“Eerste helft was de wedstrijd neutraal, we lagen dicht bij elkaar", begint hij zijn analyse, "dit wilde we in de tweede helft doorzetten. Er gingen een aantal dingen fout bij de goal, PSV straft dat af en zijn goed in de organisatie, waardoor je wist dat het moeilijk werd.” De organisatie van PSV komt door ervaring, denkt ook Van Bronckhorst: “Ze blijven onder alles rustig. Je ziet de ervaring van PSV.” “Wij moesten en daarna hebben we geen kansen meer gekregen. We hebben wel PSV onder druk gehad. Ook in de fase na de 1-0, maar het was te weinig om het ze moeilijk te maken.”

Feyenoord lijkt door de nederlaag de Coolsingel uit het hoofd te kunnen zetten. “Titelaspiraties worden moeilijker, het is een droom die blijft bestaan, maar we raken nu wel verder achterop.” Kazim zat niet bij de selectie, door het veelbesproken incident met AD journalist Mikos Gouka. “de voorbereiding is wel verstoord" reageert Gio, "zo snel mogelijk van je afzetten en maatregelen nemen. Dat hebben we gedaan en morgen gaan we daar mee bezig.” Verder weet de trainer niet zo goed meer wat hij moet zeggen. “Rust en stilte is gepast op dit moment, morgen zullen we het verder bespreken.”



Discussieer mee! 34 reacties

Gast2091781906

Je plaatst een bericht als Gast2091781906