Discutabele beslissing voorkomt overwinning Feyenoord Onder 21 in topper

Koploper Feyenoord Onder 21 heeft in de topper tegen nummer twee FC Groningen Onder 21 gelijk gespeeld: 1-1. De Rotterdammers wist al na veertien minuten op een 0-1 voorsprong te komen door een goal van Jayden Slory, maar moesten vlak voor rust de 1-1 inslikken. Een discutabel moment zorgde ervoor dat Feyenoord Onder 21 een zuiver doelpunt werd ontnomen. Nadat Fabiano Rust de 1-2 van zijn voet liet afglijden, werd hij onderuit gehaald door de doelman van FC Groningen Onder 21. In plaats van het doelpunt goed te keuren, gaf de scheidsrechter de doelman een rode kaart en een vrije trap voor de Rotterdammers.

Ondanks het gelijkspel heeft Feyenoord Onder 21 het voorjaarskampioenschap volledig in eigen hand. De voorsprong op de Groningers bedraagt één punt en minimaal drie punten op nummer drie De Graafschap Onder 21.

FR-Fans deed liveverslag van het duel.

Opstelling Feyenoord Onder 21

Van Sas; Read, Valk (C), De Blok, Candelaria; Hokke, Zaal; Groen; SLory, Rust, Sauer.