'Sinisterra speelde niet zijn beste wedstrijd, maar is dan toch weer erg belangrijk'

Feyenoord speelde zondagmiddag de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht. In De Kuip won Feyenoord door een doelpunt in de blessuretijd van Luis Sinisterra. In de rubriek terugblikken met blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen zondag. We blikken met Oscar en Mark, redacteuren van FR-Fans.nl, terug op de winst van Feyenoord in De Kuip. Feyenoord wist zondag te winnen, al was het nipt met 2-1, zag ook Oscar. 'Redelijk wat kansen werden gecreëerd, maar weer niet op tijd benut om de wedstrijd snel te beslissen. Zoals de trainer al zei: Het is het bekende liedje. Wij domineren maar de tegenstander krijgt één kans en de bal ligt er dan ook direct in.' Mark vond Feyenoord goed starten. 'Ik vond dat er eigenlijk maar een ploeg echt voor de overwinning speelde en dat was Feyenoord. Dat is uiteindelijk ook wel te zien aan de statistieken van de wedstrijd. FC Utrecht wist niet zoveel te creëren.' Bryan Linssen mocht afgelopen zondag in de basis starten. Dit keer niet als spits, maar als nummer tien. Zowel Jens Toornstra als Guus Til konden niet spelen. 'Ik moet eerlijk zeggen, het viel me niet tegen', zegt Mark over het optreden van Linssen. 'Je ziet dat het geen echte nummer tien is, maar toch liet hij met vlagen leuke dingen zien. Meteen in de eerste minuut al gaf hij een mooie bal waar bijna een doelpunt uit kwam. Hij blijft lopen en gaan, waardoor hij altijd gevaarlijk is.' Luis Sinisterra wist uiteindelijk in de blessuretijd van de wedstrijd de 2-1 te maken. 'Gelukkig hebben we het geluk van buitenspelers als Sinisterra die een wedstrijd kan beslissen', zag Oscar. 'Zijn individuele klasse zijn toch echt z'n acties en snelheid. Het zou me met het spel van zondag niet verbazen als de ploeg ook al deels bij de wedstrijd van donderdag zit. De opbouw en spelhervattingen mocht namelijk zuiverder. De winst. Daar gaat het uiteindelijk om.' Mark deelt de mening van Oscar. 'Sinisterra speelde niet zijn beste wedstrijd, maar is dan toch weer erg belangrijk. Ik had ook het gevoel dat er een aantal spelers wat minder geconcentreerd waren. Gelukkig hebben we de drie punten, want die hebben we gewoon nodig. Nu op naar donderdag!'