Dinamo Zagreb, CSKA Moskou en Wolfsberger AC kwamen dit weekend ook in actie

Feyenoord zit in poule K van de Europa League, samen met Dinamo Zagreb, CSKA Moskou en Wolfsberger AC. FR-Fans.nl zocht uit hoe alle tegenstanders van Feyenoord dit weekend hebben gespeeld in hun eigen competities. Dinamo Zagreb - HNK Gorica 3-2 Dinamo Zagreb heeft in tegenstelling tot Feyenoord dit weekend wel een goede generale repetitie gehad op de Europa League wedstrijd van aankomende donderdag. In een thuiswedstrijd wist de Kroatische koploper met 3-2 te winnen van nummer twee HNK Gorica. Aan de kant van Dinamo Zagreb wist spits Gavranović een hattrick te maken. CSKA Moskou - Dinamo Moskou 3-1 Ook onze Russische oponnent heeft dit weekend de volle buit binnengehaald. Pas na rust vielen alle doelpunten, waaronder ook een treffer van oud-Eredivisionist Chidera Ejuke. CSKA Moskou, dat donderdag zijn Europa League-campagne begint in Oostenrijk, staat nu derde in de Russische competitie. Wolfsberger AC - SV Ried 2-2 (4-3) Wolfsberger AC uit Oostenrijk heeft na 120 minuten en penalty's ook een winstpartij geboekt. Na 90 en 120 minuten spelen stond de stand op 2-2. Omdat Wolfsberger AC betere penalty's nam, heeft de ploeg zich geplaatst voor de derde ronde van de ÖFB Cup. In de competitie, waar ze deze week niet voor hebben gespeeld, staat de club op de negende plaats.