skatje

skatje skatje

Activiteiten

Laatste 25 berichten geplaatst door skatje

skatje heeft op 12-11-2019 18:18 gereageerd op het nieuwsbericht:
Kuyt sneert naar Van Hanegem: 'Pas na ik twee trainingen had afgewerkt'

Wilde je al een plusje geven, maar die laatste drie woorden beletten mij dat. Behalve Derksen vind ik de kritiek in de media op Kuijt wel meevallen. Hier op de site valt het NIET mee.


skatje heeft op 12-11-2019 18:15 gereageerd op het nieuwsbericht:
Kuyt sneert naar Van Hanegem: 'Pas na ik twee trainingen had afgewerkt'

Oh, ik vind het toch wel duidelijk. Ik vind de mening van Michael71 niet genuanceerd, maar dat is hij nooit. Maar ik ben het er mee eens dat Jansen een betere trainer was dan Van Hanegem. Maar Van Hanegem had wel degelijk ook een belangrijk aandeel in het kampioenschap. Teamgeest en onverzettelijkheid was prima in orde, talent werd gekoesterd. Daar zag je de hand van Van Hanegem.


skatje heeft op 12-11-2019 18:02 gereageerd op het nieuwsbericht:
Kuyt sneert naar Van Hanegem: 'Pas na ik twee trainingen had afgewerkt'

Precies! Kritiek prima, heb ik zelf ook vaak. Maar dan wel graag opbouwende kritiek, dus aangeven hoe het WEL moet. Daar kan ik Van Hanegem de laatste tijd niet op betrappen. We hebben weinig aan die zure one-liners.


skatje heeft op 12-11-2019 17:37 gereageerd op het nieuwsbericht:
Nieuw centraal duo ontstaan: 'Ik denk dat Van der Heijden gewoon weer plaats gaat maken'

Je overdrijft en maakt er een sport van om Berghuis zoveel mogelijk af te branden. Maar in de kern ben ik het met je eens dat Berghuis zich dient te beheersen als hij geprovoceerd wordt.


skatje heeft op 12-11-2019 17:34 gereageerd op het nieuwsbericht:
Nieuw centraal duo ontstaan: 'Ik denk dat Van der Heijden gewoon weer plaats gaat maken'

Daar gaat het niet om! Het gaat erom of je ingaat op provocaties. Dat die keeper een eikel is, dat is duidelijk maar is verder totaal oninteressant voor ons. Maar dat je er op ingaat, is gewoon dom, omdat het -zie de praktijk- vaak een kaart oplevert. Dus al vinden jij en ik het ontzettend begrijpelijk dat Berghuis reageert, de regels zijn zodanig dat dit geel of rood had kunnen opleveren met nadeel voor onze club. Dus: beheers je gewoon! Berghuis behoort dit te weten en ik verdedig hem altijd maar het houdt een keer op, want het is bepaald niet de eerste keer. Begint zelfs mij te irriteren.


skatje heeft op 12-11-2019 01:27 gereageerd op het nieuwsbericht:
Nieuw centraal duo ontstaan: 'Ik denk dat Van der Heijden gewoon weer plaats gaat maken'

Blijf erbij dat de actie van Berghuis niet professioneel was. Het was niet verschrikkelijk of walchelijk, maar je weet dat het rood op KAN leveren. Dat het feitelijk GEEN rood of geel opleverde, hebben we puur te danken aan de komedie van die keeper. Maak me wel zorgen om mijn favoriete speler, blijft dit soort impulsieve dingen uithalen en voetballend is het al een aantal wedstrijden onder de maat.


skatje heeft op 11-11-2019 20:50 gereageerd op het nieuwsbericht:
Onbegrip voor keuze Advocaat: 'Het is eigenlijk een beloning voor slecht gedrag'

Je schrijft 'Woorden doen geen pijn', niet voor de eerste keer overigens. Wat een ongelooflijke flauwekul is dat. Met woorden zijn hele volksgemeenschappen gehersenspoeld en tot paria gemaakt. Maar het geeft wel inzicht in jouw psyche. Dat woorden nooit pijn doen bij JOU, betekent niet dat dat bij een normaal mens ook zo is.


skatje heeft op 11-11-2019 12:50 gereageerd op het nieuwsbericht:
WvH: 'Wat ik gisteren zag tegen RKC was ook weer om te huilen'

Helemaal eens.


skatje heeft op 11-11-2019 12:38 gereageerd op het nieuwsbericht:
WvH: 'Wat ik gisteren zag tegen RKC was ook weer om te huilen'

Ik wil ook wel eens een analyse/plan horen en niet alleen die zure one-liners. Heb ook steeds het gevoel dat hij een rekening te vereffenen heeft met Advocaat.


skatje heeft op 11-11-2019 12:33 gereageerd op het nieuwsbericht:
UPDATE | Ook Bijlow meldt zich af voor interlands

Ik roep nog even in herinnering hoe het Bijlow verging: een tijdlang kwamen er bij hem helemaal geen lange ballen aan. En dat kwam dus ook voor een belangrijk deel omdat spelers niet vrijliepen en geen duels wonnen. Dan wordt het voor elke keeper lastig.


skatje heeft op 11-11-2019 12:20 gereageerd op het nieuwsbericht:
UPDATE | Ook Bijlow meldt zich af voor interlands

@HarmJan1983 Zoals misschien bekend bij je, ben ik Vermeer fan. Maar ik zal serieus omgaan met dit bericht van jou. Vraag is bij statistieken is altijd wat er precies gemeten wordt en hoe het gemeten wordt en welke conclusies je kunt trekken en welke niet. Misschien open deuren, maar beroepshalve moet ik dat zeggen. Mijn vraag aan jou is: wat is hier GoT precies en wat is die 3,9 achter Vermeer? BVD voor een reactie!


skatje heeft op 11-11-2019 12:10 gereageerd op het nieuwsbericht:
WvH: 'Wat ik gisteren zag tegen RKC was ook weer om te huilen'

Slecht spel in de eerste 20 minuten, maar daarna was het stukken beter. En niet alleen hebben ze hard gewerkt (noodzakelijke conditie) maar er werd ook heel aardig gevoetbald en er zijn veel kansen gecreeerd, waarvan drie benut. Het glas is half vol en half leeg. Van Hanegem praat dan altijd over het half lege glas. Een zinnige analyse zie ik ook zelden meer van hem, het zijn slechts one-liners.


skatje heeft op 11-11-2019 12:04 gereageerd op het nieuwsbericht:
WvH: 'Wat ik gisteren zag tegen RKC was ook weer om te huilen'

Hij heeft het impliciet wel over Advocaat. Reden waarom ik zijn commentaar niet al te serieus neem. Schitterende voetballer en ook wel een schitterende vent, maar ook erg rancuneus.


skatje heeft op 11-11-2019 11:58 gereageerd op het nieuwsbericht:
UPDATE | Ook Bijlow meldt zich af voor interlands

Haps doet het prima, maar wordt zelfs hier op de site nog vaak afgeserveerd. Andere positie dan Veltman, dat is het probleem. Wel heel armoedig dat die Veltman in het Nl elftal staat. Het is een gluiperige speler, die heel matig speelt.


skatje heeft op 11-11-2019 11:53 gereageerd op het nieuwsbericht:
UPDATE | Ook Bijlow meldt zich af voor interlands

Overdreven en kort door de bocht; zie mijn reactie hierboven.


skatje heeft op 11-11-2019 11:52 gereageerd op het nieuwsbericht:
UPDATE | Ook Bijlow meldt zich af voor interlands

Ongelukkig moment voor hem, dat zie je wel aan de reacties hier beneden. Speelde niet goed gisteren, maar het is waan van de dag om hem nu te laten vallen. Heeft ook menige wedstrijd voor ons gered. Tweede goal zag er slecht uit gisteren, maar ook de eerste wordt hem verweten en dat is tekenend voor het krediet wat hij heeft bij velen; bal werd van richting veranderd en hij staat op het verkeerde been, niet verwijtbaar. Maar als hij er drie weken uitligt, kan Bijlow laten zien dat hij de man is. Geloven doe ik dat nog niet, want ik vond hem kleurloos en matig toen hij in het 1e keepte; hopen doe ik het wel, want daar is iedereen mee gediend. Tot slot: die spelhervattingen zijn heel lastig als medespelers niet vrij lopen en hun duels verliezen. En als Vermeer de bal speelt op Botteghin of Van Beek, kan het zomaar fout gaan, zoals in eerdere wedstrijden bleek. Dus ja, als het niet kort kan en niemand biedt zich aan, wordt het lastig inderdaad.


skatje heeft op 11-11-2019 02:30 gereageerd op het nieuwsbericht:
Berghuis: 'Het hadden er minimaal twee moeten zijn'

Overdreven, gast 9590. Maar handig was het niet van Berghuis. Als de keeper METEEN als een zwaan ter aarde was gestort, had het rood kunnen worden. Walchelijk is het geenszins, wel impulsief en riskant.


skatje heeft op 11-11-2019 02:25 gereageerd op het nieuwsbericht:
Berghuis: 'Het hadden er minimaal twee moeten zijn'

Een genuanceerde reactie ten aanzien van Tapia en Van Beek. Mooi in ieder geval. Jammer dat je onder gastnummertjes veel agressievere reacties plaatst.


skatje heeft op 11-11-2019 02:22 gereageerd op het nieuwsbericht:
Berghuis: 'Het hadden er minimaal twee moeten zijn'

Oneens. Geef hem die verantwoordelijkheid en hij zal er zich naar gaan gedragen. Alhoewel Advocaat hem een tik op de vingers moet geven ivm die reactie op de keeper, had slechter kunnen aflopen als die keeper het slimmer had gespeeld.


skatje heeft op 11-11-2019 02:11 gereageerd op het nieuwsbericht:
STAND | Feyenoord tiende na knappe winst op RKC Waalwijk

Draak van een wedstrijd de eerste 20 minuten, daarna prima gespeeld. Veel beweging, linies kort op elkaar, veel uitgespeelde kansen en drie goals. Uitstekdend teruggekomen na die onthutsende eerste 20 minuten.


skatje heeft op 11-11-2019 00:31 gereageerd op het nieuwsbericht:
Van Hooijdonk: 'Daar kun je niet omheen'

Vermeer had vandaag niet zijn beste wedstrijd, dat is zeker waar. Maar het is wel wat kort door de bocht om hem geheel verantwoordelijk te stellen. Bij de eerste goal wordt de bal van richting veranderd, de NOS verslaggever had dat niet eens gezien! Bij de tweede goal wordt Geertruida kinderlijk eenvoudig uitgespeeld. Overigens: compliment aan Toornstra hoe hij fanatiek de bal veroverde op de achterlijn en doorging, waaruit de vrije trap ontstond die door Senesi prachtig binnengekopt werd. Ook compliment voor Larsson, uitstekende inzet getoond en behoorlijk goed gevoetbald.


skatje heeft op 10-11-2019 22:14 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Hij wil zich snel aanpassen en verbeteren'

Welnee, eerste helft slecht, maar tweede helft prima met goed positiespel, mooie aanvallen, prima kansen, beetje ongelukkig in de afwerking. RKC werd weggespeeld in de tweede helft. Eerste helft was inderdaad slecht, maar fijn toch dat ze dat hebben weten om te buigen. Als je niet tevreden bent met de tweede helft, zou ik dit seizoen maar stoppen verder. Want beter wordt het echt niet.


skatje heeft op 10-11-2019 22:10 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Hij wil zich snel aanpassen en verbeteren'

👍


skatje heeft op 10-11-2019 19:51 gereageerd op het nieuwsbericht:
Krabbendam kritisch op aanvaller: 'Dan moet je niet op die manier opvallen'

Gast 1644 Ze zouden jou hier een RODE kaart moeten geven. Iemand die zijn eigen spelers benadert zoals jij al jarenlang doet, verdient het niet om hier te reageren.


skatje heeft op 10-11-2019 19:46 gereageerd op het nieuwsbericht:
Krabbendam kritisch op aanvaller: 'Dan moet je niet op die manier opvallen'

Gast 3884 Je kent gast 1644, alias Michael71? Dat is een veel grotere vijand van Berghuis dan de gemiddelde 020 supporter. Die gast zouden ze moeten verbannen van de site met zijn haatcampagnes die al jaren duren. Kotsziek word ik van die smeerlap.