janvdongen

janvdongen janvdongen

Activiteiten

Laatste 25 berichten geplaatst door janvdongen

janvdongen heeft op 07-04-2017 09:56 gereageerd op het nieuwsbericht:

Denk eens verder door ,Nieuw stadion !!!!!! Ja !!!! val het kwartje !!!


janvdongen heeft op 05-04-2017 12:59 gereageerd op het nieuwsbericht:
De Boer: 'Ajax legt probleem Feyenoord haarfijn bloot'

Excelsior legt probleem Ajax haarfijn bloot !!!!! Wat hingen die koppies van Ziyech, Kluivert, Sanchez , Klaasse , Onana , Van de Beek , Riedewald , Tete , De Ligt , Cerny , en Schone .Ronald de Boer nou je koppie niet laten hangen , het is 3 weken geleden , Je was het vast al vergeten . Sterkte !!!!!


janvdongen heeft op 04-04-2017 13:10 gereageerd op het nieuwsbericht:
Elia haalt uit naar het Algemeen Dagblad

Super Elia , Leed vermaak noemen we dit . Maar over 4 weken staan wij op de Coolsingel !!!!! Het A.D. is toch om je kont mee aftevegen , heeft nog nooit iets toegevoegd .


janvdongen heeft op 03-04-2017 13:15 gereageerd op het nieuwsbericht:
‘Niet voor het eerst een storende hoofdrol voor een (zogenaamde) topscheidsrechter in de Eredivisie'

Maak je niet druk , Feyenoord had gisteren in de Arena NOOIT kunnen en mogen winnen . Binnen 1 minuut maak Kuipers al een blunder , heel knap Schone leg te kramperen op de grond , krijg de vrije trap , staat op schiet hem er in, en loop hard juichend weg . Een wonder !!!! nee Ajax !!!! Kuipers je heb je tegen over heel Nederland voor LUL gezet !!!!


janvdongen heeft op 02-04-2017 22:10 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Kuipers is een enorme zeikerd, hij floot als een drol'

Super Jan , er staat alles in , zo zag ik het ook . Alleen die vrijetrap die 12 meter van zijn plek werd genomen mis ik nog > De ene keer moet de bal over genomen worden voor 2 meter , en nu bij Ajax kijk hij niet op 12 meter . Feyenoord speelde slecht , maar met Kuipers in de Arena wint er maar 1 , en dat is Ajax .


janvdongen heeft op 02-04-2017 21:10 gereageerd op het nieuwsbericht:
Incident met Berghuis krijgt staartje, Kuipers doet melding aan KNVB

Als scheidsrechter kan je naar de 4 de man gaan. en laten rondroepen zich wel te gedragen . Wat was de scheids slecht , Ajax nam een vrijeschop 12 meter van de plek , en mocht gewoon door gaan . Je zie ook wel eens dat de bal over genomen moet worden en dan gaat het om 2 meter . Meten met 2 maten !!!!!! Ajax heeft verdiend gewonnen . Maar !!!!! ze voelde goed aan , dat ze bij Kuiper niet stuk konden gaan . Klaasse mag in Nederland alles doen , Klasse justitie !!!! . Dit was geen wedstrijd voo r4 gele kaarten voor Feyenoord , hij gaf ze graag , ja daar waren de 50.000 Amsterdammers wel blij mee !!!! Kuipers ik geef je een onvoldoende .


janvdongen heeft op 10-03-2017 16:56 gereageerd op het nieuwsbericht:
Kuyt: 'Dan vind ik dat erg hard en eigenlijk niet fair'

Keurig netjes Dirk Kuyt , en heel duidelijk . Ze krijgen hier spijt van , een heleboel mensen spreken er ook schande van . Dirk succes zondag .


janvdongen heeft op 10-03-2017 16:26 gereageerd op het nieuwsbericht:
Wat is jouw favoriete opstelling voor de wedstrijd tegen AZ?

Zet jij Jones de geblesseerde Keeper als Spits


janvdongen heeft op 06-03-2017 17:03 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tactiek van Pastoor pakte goed uit: 'Dat was uitstekend'

Niet alleen Gio zijn schuld !!!! Als speler kan je ook wat doen als je in het veld staat . Hol niet als een blinde naar voren , in de eerste minuut . Praat en scheld tegen elkaar als het niet loopt , maak oorlog , laat zien dat je alleen gaat winnen !!!! Sparta speelde zijn beste wedstrijd , Gefeliciteerd , ga zo door .


janvdongen heeft op 06-03-2017 16:39 gereageerd op het nieuwsbericht:
Van Bronckhorst: 'Achteraf is het makkelijk praten'

Sparta verraste Feyenoord met Pogba , gelijk Botteghin op zetten . Gewoon met 4 man achter blijven , laat Sparta het spel maar maken . Jorgensen en Kramer voor , en Jens Toornstra extra op het middenveld . uitslag , Sparta - Feyenoord 0 - 4 . Kramer blij !!! Elia en Berghuis extra rust , ook blij . En de supporters ook Blij .


janvdongen heeft op 06-03-2017 12:53 gereageerd op het nieuwsbericht:
Blessuregolf bij Feyenoord na wedstrijd tegen Sparta

Super dom hoe Feyenoord , Sparta wou bestrijden zondag . Als Elia geblesseerd was had ik hem op de bank gezet . Iedereen in de achterhoede blijf op zijn plaats !!! En Jorgensen en Kramer in de Spits . Laat Sparta het spel maken , en lange ballen het Centrum in .


janvdongen heeft op 06-03-2017 11:02 gereageerd op het nieuwsbericht:
Jones over offday: 'Een incident'

Start met 11 fitte spelers , Start met Kuyt als je Kampioen wil worden . Haal hem er uit als hij niet goed speelt . Karsdorp was na 20 seconden zijn plaats kwijt . Hou Botthegin achter in het centrum . Als je de eerste 15 minuten het middenveld niet in handen heb , verstek het dan . Achter de 0 , dan het middenveld pakken , en uit , met 2 spitsen kan ook !!!! 3 spelers in de voorhoede ,en 1 schot in 45 minuten op het doel . Leer van de FOUTEN . Feyenoord voor altijd .


janvdongen heeft op 12-02-2017 11:41 gereageerd op het nieuwsbericht:
Feyenoorders staan op scherp

Heel goed uitgedrukt . De spelers van Feyenoord doen het dit seizoen Super goed ,altijd blijven steunen .


janvdongen heeft op 12-02-2017 11:37 gereageerd op het nieuwsbericht:
Feyenoorders staan op scherp

Hij nam uit tegen P.S.V. de corner waar uit Botteghin het enige belangrijke doelpunt maakte . Maar geef ze rust tegen ADO den Haag .


janvdongen heeft op 31-01-2017 12:47 gereageerd op het nieuwsbericht:
Steunpilaar Feyenoord kondigt heel mooi contractnieuws aan

Zou ook wel het halve elftal weg doen , na de K.N.V.B.Beker en Landskampioen . Kan je weer op nieuw beginnen . En spelers als Bilal , Kramer , Vejinovic en Tapia worden heel BLIJ van zulke Supporters , Bedankt .


janvdongen heeft op 30-01-2017 12:47 gereageerd op het nieuwsbericht:
Feyenoorder geselecteerd voor 'Speler van de Week'

Heel moeilijk deze keer ,Elia heeft de kar getrokken , mooie voorzet en een belangrijk doelpunt . Vilhena was steen goed , Maar wat Bilal in 45minuten deed , hij gaf een schitterende pas op Berghuis , die was van Wereld klassen . Hij gaf een mooie voorzet op Toornstra ,kopbal lat , en in de laatste minuut kopte hij de bal over de keeper , Klasse Bilal , voor mijn dus , Bilal !!!!!!


janvdongen heeft op 29-01-2017 18:50 gereageerd op het nieuwsbericht:
LIVE | Feyenoord - NEC 4-0 | Einde wedstrijd

Super Bilal , N.E.C. werd helemaal gek van jou !!! Echt genoten van je .


janvdongen heeft op 27-01-2017 18:40 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Als je van te voren zegt dat je de wedstrijd serieus neemt blijkt dat niet uit zo’n keuze'

Hoe Feyenoord begon was zo gek nog niet , in de rust zei Bruggink nog dat Feyenoord beter was . Klaar met de eerste 45 minuten . In de rust ging het pas FOUT , Vitesse wisselde en ging anders spelen . Toen had Gio, Kuyt en kramer warm moeten laten lopen . , en wisselen , en alle ballen de 16 in . Nou dan hadden we nu zitten lachen , Gio veel geluk zondag .


janvdongen heeft op 27-01-2017 17:33 gereageerd op het nieuwsbericht:
Opmerkelijke uitspraak Vitesse-speler: 'Het is geen goede zaak, maar ik houd ervan'

Botteghin was de enige die bij zijn man stond , hij hielt hem ook nog vast . Ik denk dat het Jorgensen zijn man was , maar zeker weten doe ik het niet .


janvdongen heeft op 27-01-2017 11:53 gereageerd op het nieuwsbericht:
Van Bronckhorst: 'Het is te makkelijk om dit als reden te noemen'

Vitesse - Feyenoord 2- 0 . Feyenoord speelt zonder aanvoerder ,en normaal met 2 . De eerste Kuyt zat op de bank ,de tweede El Ahmadi zit in Afrika , en de derde Vilhena is geschorst . En zie je Kongolo naar de scheids gaan . Normaal heeft Feyenoord 3 aan jagers , nu niet 1 . Ze hadden het in de rust moeten veranderen , Kuyt er in , een echte aanvoerder en aanjager . Kom je achter , Kramer er gelijk in . En misschien wel 3 wissels , maar als het niet goed gaat maar 1 wissel , daar snap ik niets van . Feyenoord voor altijd .


janvdongen heeft op 27-01-2017 00:05 gereageerd op het nieuwsbericht:
De reden waarom Kramer niet werd gebracht door Van Bronckhorst

Heel jammer , had zelf in de rust gewisseld . Hoe Gio begon , is niets mis mee . In de rust de 2 minste spelers wisselen , Kramer en Jorgensen voorin en Paniek maken bij Vitesse achterin . En in 45 minuten de pot winnen . Dit sloeg nergens op , bij 2 - 0 gaan wisselen .


janvdongen heeft op 26-01-2017 23:53 gereageerd op het nieuwsbericht:
De reden waarom Kramer niet werd gebracht door Van Bronckhorst

Elia niet in de wedstrijd , NEE als jij 8 keer op je enkels word geschopt , en de scheids geef alleen een vrijetrap , Berghuis maak 1 overtreding en krijg gelijk geel . Geef de scheids niet de schuld , Maar hij was slecht , of , blij met de uitslag .


janvdongen heeft op 26-01-2017 19:47 gereageerd op het nieuwsbericht:
Opstelling Feyenoord: Van Bronckhorst maakt opvallende keuze in basiself

Super Gio , sta er helemaal achter , op naar de halve finale , veel succes .


janvdongen heeft op 23-01-2017 17:45 gereageerd op het nieuwsbericht:
Kuyt: 'Feyenoord hoeft ook zijn eindstation niet te zijn'

Jens wordt met de week beter , verzet bergen werk , gaat voor iedere opdracht , en laat zijn mee de spelers nooit in de steek . Super Jens .


janvdongen heeft op 17-12-2016 12:09 gereageerd op het nieuwsbericht:
Van Hanegem: 'Gelijkspel is het mooiste'

P.S.V. gaat winnen met 3 - 1 .