gruppo1

gruppo1 gruppo1

Activiteiten

Laatste 25 berichten geplaatst door gruppo1

gruppo1 heeft op 02-10-2019 08:48 gereageerd op het nieuwsbericht:
Sinisterra opgeroepen voor nationale elftal Colombia

Ben ik helemaal met je eens, ik zie namen verschijnen die hij heeft gehaald omdat ze een negatief vermogen hadden, er was geen geld voor beter. En ja nu gaat het allemaal hosanna, schaam me op dit moment dood met l m ml ml mm kon ml m mmm km. Mmmmmn


gruppo1 heeft op 27-09-2019 17:22 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Ik denk dat we morgen pas echt gaan praten over wat en hoe'

Wat ik al vertel, ik denk dat hij moet doen wat hem verteld word 4-3-3 spelen, jeugd moet invoegen. Maar op deze manier gaan we nog voor de degradatie plekken.


gruppo1 heeft op 27-09-2019 16:26 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Dit was een duidelijke rode kaart'

Wat een Calimero gedrag weer op deze site, zou Koopmeijnders dit andersom gedaan hebben zou heel de Kuip moord en brand geschreeuwd hebben. Dit was gewoon rood maar deze laffe scheidsrechters hadden niet de ballen om dit te tonen. Dit zijn streken die blijkbaar niet uit Berghuis gaan, heeft regelmatig al zulke streken gehad. Komt met zijn riante salaris niet in zijn botte hersens op dat juist hij niet gemist kan worden, Feyenoord moet hem gewoon een zware boete geven omdat hij de club maar ook de supporters had kunnen benadelen voor de komende wedstrijden.


gruppo1 heeft op 27-09-2019 14:04 gereageerd op het nieuwsbericht:
De kranten: 'Crisis in De Kuip'

Een hoop problemen komen te vervallen als je een man hebt die voorin een duel wint en de bal kan vasthouden. Kan het middenveld aansluiten, en kun je van daaruit voetballen. Dit kost ook minder krachten, en wat betreft het middenveld hebben jullie ook gelijk ze moeten maar eens 4-4-2 gaan voetballen.


gruppo1 heeft op 27-09-2019 13:59 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Ik denk dat we morgen pas echt gaan praten over wat en hoe'

@Isabel, Stam met roeien met de riemen die hij heeft, krijgt van het duo Kuijt en Troost ook opdrachten mee dat de jeugd moet spelen. Is met een half fitte selectie opgezadeld, en heeft geen spits gekregen, Bannis heeft potentie maar niet op dit moment.


gruppo1 heeft op 27-09-2019 13:56 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Ik denk dat we morgen pas echt gaan praten over wat en hoe'

Welkom in de strijd om degradatie, deze jongen is nu gewoon te jong met zijn 17 jaar, dat hij af en toe mee mag doen juich ik toe leert hij van. Maar Feyenoord heeft op dit moment een spits nodig die een bal kan aannemen en vast kan houden, kan de rest aansluiten kost minder krachten dan de manier van voetballen nu. Misschien een optie voor Stam, zet Botteghin daar weg wint duels kan een bal vasthouden, en kan Senesi in de basis komen.


gruppo1 heeft op 27-09-2019 13:52 gereageerd op het nieuwsbericht:
Eredivisieclubs willen aanpassing in schema door Formule 1 in Zandvoort

Beter het voetbal in Nederland opdoeken, ze krijgen of willen overal aanpassingen op. Is het niet de KNVB dan zijn het de clubs wel. Misschien een optie om de wedstrijden 's nachts door de week te doen, dan is er geen GP en ook geen andere sporten.


gruppo1 heeft op 27-09-2019 13:48 gereageerd op het nieuwsbericht:
De kranten: 'Crisis in De Kuip'

Tapia kan ik met je mee gaan, maar Botteghin mag je met iets meer respect over spreken, deze man heeft veel betekend voor Feyenoord. Maar in jou woorden kan ik verder gaan hoor waarom Ié en Karsdorp opstellen, deze maak alleen maar beter voor een ander, en anders zorg je voor de andere clubs dat de transferwaarde omhoog gaat. Word zo moe van het gezeik bij Feyenoord, ze hebben het goed voor elkaar een top ( tob ) club meteen interim AD en TD. En een bestuur die bepaald dat jeugdspelers ingepast moeten worden, met alle respect maar stiekem word er in Amsterdam, Eindhoven en Alkmaar wel gelachen om deze verschijning die Feyenoord heet. Kom nu 34 jaar in de kuip, maar zo wanordelijk als de laatste tijd heb ik het nog niet mee gemaakt.


gruppo1 heeft op 27-09-2019 13:41 gereageerd op het nieuwsbericht:
De kranten: 'Crisis in De Kuip'

Liverpool was in Engeland ook al jaren ten dode opgeschreven. Maar het word wel tijd dat er nu mensen komen die door pakken. Mag voor mij een investeerder zijn.


gruppo1 heeft op 27-09-2019 13:39 gereageerd op het nieuwsbericht:
De kranten: 'Crisis in De Kuip'

De 3 middenvelders die jij opnoemt zijn allemaal aanvallend ingesteld, maar blijf gewoon zeggen Kelly is te klein, Fer en Tapia best goed begonnen in de voorbereiding maar beide toch ver terug gezakt. Maar nogmaals fout ligt bij de mensen die de aankopen moeten doen, deze hadden in ieder geval een spits aan de selectie moeten toevoegen.


gruppo1 heeft op 27-09-2019 10:26 gereageerd op het nieuwsbericht:
De kranten: 'Crisis in De Kuip'

Blijf zeggen het grootste probleem is dat je geen man voorin hebt die een duel wint, geen bal kan vast houden en ook geen doelpunt kan maken. Dit mag je duo Troost en Kuijt aanrekenen, deze hebben diverse verdedigers aangetrokken en middenvelders, terwijl dat het daar met 3 aankopen was op te lossen. Karsdorp, Senesi en Fer. dan had je nog salaris gehad voor een aanvaller te huren. Maar wat ze in godsnaam Narsingh hebben gehaald.


gruppo1 heeft op 26-09-2019 09:25 gereageerd op het nieuwsbericht:
Vermoedelijke opstelling: 'Eén slachtoffer na wanprestatie in Emmen

Ik zou anders gestart zijn, en bij mij zou ook Tapia ernaast staan. Deze is na zijn enerverende start ver terug gezakt, zou ik Toornstra voor gaan brengen,


gruppo1 heeft op 25-09-2019 09:46 gereageerd op het nieuwsbericht:
Aanvaller valt geblesseerd uit bij Jong Feyenoord

Klopt helemaal, ik denk dat Feyenoord de meeste progressie kan boeken. Investeren in goede scouts, Ajax heeft bij Groningen Henk Veldmate weg gehaald. De scouting is al jaren een drama.


gruppo1 heeft op 24-09-2019 16:20 gereageerd op het nieuwsbericht:
Feyenoord benoemt nieuwe algemeen directeur ad interim

Welkom op het zinkende schip Feyenoord Rotterdam, met een interim kapitein en een interim schipper. Voor ze het vorige bestuur weggepest hebben, hadden ze al back-up moeten hebben. Feyenoord is gewoon van binnen uit zwaar ziek, er moet snel wat gaan gebeuren in plaats van deze eredivisie club onwaardige praktijken.


gruppo1 heeft op 24-09-2019 09:48 gereageerd op het nieuwsbericht:
Aanvaller valt geblesseerd uit bij Jong Feyenoord

Klopt wat je zegt maar komt op het zelfde te neer, er was geen tijd om een goede vervanger aan te trekken. Maar dan nog voor 13.5 miljoen winst had je hem moeten verkopen.


gruppo1 heeft op 23-09-2019 16:33 gereageerd op het nieuwsbericht:
Aanvaller valt geblesseerd uit bij Jong Feyenoord

van Geel had toen de keuze om Jorgensen te verkopen, en het seizoen te beginnen zonder spits. Daar komt bij dat je bij diverse andere clubs bedragen hoort die vele malen hoger zijn dat wat Feyenoord kan krijgen. Ook de achterban ( supporters ) riepen dat hij minimaal 30 tot 50 miljoen moest opbrengen. Ik heb altijd geroepen als binnen een jaar tijd 13.5 miljoen kan verdienen had Feyenoord hem moeten verkopen, en gelijk in 3 of 4 spelers moeten investeren opnieuw.


gruppo1 heeft op 23-09-2019 11:24 gereageerd op het nieuwsbericht:
De kranten: 'En weer stort Feyenoord in'

Deze hebben zeker een grote vinger in de pap gehad, deze zijn blijven inspelen op het gros van de supporters die zeer beïnvloedbaar zijn. Waar ze met geld zijn ingesprongen met de woorden geen invloed te willen uitvoeren, maar doen dit wel op andere manieren.


gruppo1 heeft op 23-09-2019 10:40 gereageerd op het nieuwsbericht:
De kranten: 'En weer stort Feyenoord in'

Feyenoord heeft zijn nieuwe trainer vanaf het begin al met een bekend probleem opgezadeld. Buiten Jorgensen heeft Feyenoord geen spits die op niveau mee kan komen. Vente zag je vorig jaar al dat hij niet mee kan komen, Bannis is gewoon een lichtgewicht, kijk eens naar Lammers en Malen deze hebben veel meer body. Riep in het begin van het jaar al dat het probleem niet in de verdediging zit, maar in de aanval, ze kunnen geen bal vast houden, geen scorend vermogen. Feyenoord is aan het wankelen, laat er een investeerder binnen stappen die gelijk een AD en TD aanstelt, een knoop door hakt van er komt wel of niet een nieuw stadion, maar op deze manier worden we het lachertje van de eredivisie. Het lijkt wel of ze het zo wel goed vinden, er kan niemand de schuld in de schoenen geschoven worden, omdat ze geen AD en TD hebben.


gruppo1 heeft op 13-09-2019 14:37 gereageerd op het nieuwsbericht:
#PraatMee | Wat is je favoriete opstelling nu de transfermarkt gesloten is

Vermeer Karsdorp - le - Senesi - Haps Fer - Tapia Kokcu Berghuis - Jorgensen - Sinistera


gruppo1 heeft op 13-09-2019 11:13 gereageerd op het nieuwsbericht:
#PraatMee | Wat is je favoriete opstelling nu de transfermarkt gesloten is

Weet ik sire, maar reageer op gast 7742. Maar voor dit weekend zou ik het bij de opstelling van gast 9038 hebben.


gruppo1 heeft op 13-09-2019 09:34 gereageerd op het nieuwsbericht:
#PraatMee | Wat is je favoriete opstelling nu de transfermarkt gesloten is

Hoezo kapitaal vernietiging, breng hem rustig hij is net gearriveerd in Rotterdam. Hij zal binnen een paar weken toch wel basisspeler zijn.


gruppo1 heeft op 06-09-2019 14:41 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Jammer dat hij niet is gekomen, hij heeft bijzondere kwaliteiten'

Als ik al de berichten hier lees is de grote meerderheid net als ik zeer sceptisch tegen de komst van Guidetti, persoonlijk denk ik dat het beter is om hem te herinneren als de super Guidetti. Ik denk dat hij nooit meer op het niveau komt dat jaar, anders had hij zeker bij een van de andere clubs dit al gepresteerd.


gruppo1 heeft op 05-09-2019 16:04 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord hoopte Guidetti terug te halen naar Rotterdam'

@flexielexie , super die laatste alinea en ook ik stond dat jaar voor hem op de tribune. Maar ik ben niet de realiteit uit de ogen verloren. En dat jaar mocht hij zeker een grote bek hebben, maar de jaren daarna had hij zeker in zichzelf kunnen investeren door nog een jaartje terug te komen.


gruppo1 heeft op 05-09-2019 16:01 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord hoopte Guidetti terug te halen naar Rotterdam'

@gast0452, Nee ik ben ook niet zo hypocriet om daar dan te blijven, maar ga ook niet lopen roepen dat ik zoveel van werkgever die hou. En wat ik al zeg, hij heeft reeds 2x maal terug kunnen komen en nu nog een keertje.


gruppo1 heeft op 05-09-2019 15:49 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord hoopte Guidetti terug te halen naar Rotterdam'

Omdat dit gewoon een voetballer is met een zeer grote bek. Karsdorp poetsen we niet op maar is gelijk een toegevoegde waarde voor Feyenoord, dit geld ook voor Fer in mijn ogen. Die virusinfectie was in 2011, dat is 8 jaar geleden en in die 8 jaar is hij overal op de reservebank gekomen, en heeft nooit zijn voeten meer laten spreken. Helaas was een leuke speler met veel potentie, maar niet het niveau wat je nu moet nastreven. Maar dit geld in mijn ogen ook voor Narsingh.