flexielexie

flexielexie flexielexie

Activiteiten

Laatste 25 berichten geplaatst door flexielexie

flexielexie heeft op 13-01-2020 17:07 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Feyenoord wil oude bekende terughalen als vervanger van Vermeer'

Vermeer wegdoen en dan een andere "routinier"terughalen ? Als je Vermeer laat gaan, zet dan gewoon Bijlow onder de lat met Marsman als reservekeeper voor de rest van het seizoen. Play-offs zullen naar alle waarschijnlijkheid het hoogst haalbare zijn en dat haal je zelfs met Marsman onder de lat. Dan weet je over een half jaar precies wat je aan Bijlow hebt en kun je je in de zomerstop eventueel focussen op het aantrekken van een nieuwe eerste keeper, mocht dat nodig zijn. Eerst even een spits regelen a.u.b. , want met maar 1 eredivisiewaardige spits in de selectie, is de situatie momenteel topclub onwaardig.


flexielexie heeft op 12-09-2019 15:07 gereageerd op het nieuwsbericht:
FOTO | Marcos Senesi laat zich zien bij trainingsveld, en traint vanaf morgen mee

Thanks !!


flexielexie heeft op 12-09-2019 13:44 gereageerd op het nieuwsbericht:
'FC Dordrecht niet tevreden over Feyenoord-huurling'

Of................ Het is gewoon een hele matige keeper ? Ze halen nota bene een andere keeper (welliswaar transfervrij maar het kost toch salaris). Ze hebben daar geen geld te veel in Dordrecht denk ik. Beetje ver gezocht dit.


flexielexie heeft op 12-09-2019 13:39 gereageerd op het nieuwsbericht:
Wel Haps, maar geen Senesi op trainingsveld

O Hapsie Hapsie, met je zeer fragiele benen. Ik hou m'n hart vast voor deze jongen. Zo'n goede speler maar wat is hij blessuregevoelig. Ben benieuwd hoeveel wedstrijden hij dit jaar gaat spelen. Als het weer zo gaat als de afgelopen seizoenen dan moeten we volgend seizoen echt op zoek naar een nieuwe linksback. Je kunt moeilijk gokken op Malacia. Dat is vorig seizoen wel gebleken. Ik hoop natuurlijk dat Haps gewoon fit blijft en dan is Malacia prima als talentje om achter de hand te hebben op de bank.


flexielexie heeft op 12-09-2019 13:32 gereageerd op het nieuwsbericht:
FOTO | Marcos Senesi laat zich zien bij trainingsveld, en traint vanaf morgen mee

"Of Senesi komende zondag al kan spelen is nog onbekend" Dan zal ik deze vraag maar vast beantwoorden: Senesi zal in elk geval niet in de basis beginnen. Zelfs een invalbeurt is onwaarschijnlijk. Eerst maar even een weekje met de groep meetrainen en aklimatiseren. We hebben geen haast. Botteghin en Ié doen het prima de laatste weken. Er is geen enkele noodzaak om Senesi nu al te brengen, terwijl hij nog niet tot nauwelijks met de groep heeft meegetraind.


flexielexie heeft op 12-09-2019 13:17 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Troost snel om tafel met Tapia voor contractverlenging'

@quitzie +1290 Een brede selectie is juist cruciaal denk ik. Heerlijk toch, dat we Fer en Tapia hebben die beiden op 6 kunnen spelen. Fer en Kokcu die beiden op 8 kunnen spelen. En Kokcu en Berghuis die beiden op 10 kunnen spelen (Berghuis alleen met Toonstra of een andere valse buitenspeler). De breedte van de selectie (of beter gezegd juist het gebrek daaraan) is altijd onze achilleshiel geweest ten opzichte van Ajax en PSV. Ik ben juist blij dat we op het middenveld en op de vleugels dit jaar wat meer achter de hand hebben. We spelen ook nog eens Europa League, dus ik hoop dat zowel Fer als Tapia het hele seizoen gewoon bij Feyenoord blijven spelen.


flexielexie heeft op 12-09-2019 13:07 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tapia met Peru langs Brazilië

@Gast7984365580 Gelukkig maar, ik jou namelijk ook niet. 1 vraagje: Als die Clasie nou zo'n topper is zoals jij beweert, waarom denk je dat hij nu voor AZ "speelt" (lees; de bank warm houdt) i.p.v. voor Feyenoord, Ajax of PSV ? Laat het even bezinken. Misschien kom je alsnog tot de juiste conclusie..............


flexielexie heeft op 12-09-2019 13:01 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tapia met Peru langs Brazilië

@Gast9571339731 Over Clasie en Tapia gaan we het niet eens worden :) Ik vond Clasie in zijn 1e jaren bij Feyenoord echt heel goed. Het was zelfs mijn favoriete speler destijds. Maar vorig seizoen heb ik niet bepaald van hem genoten. Ik ben het trouwens wel met je eens dat Clasie (en ook Vilhena) de dupe was van de matige achterhoede. St. Juste is gewoon een hele aardige CV, maar beslist geen back. Op links was het ook huilen met de pet op met Malacia en Verdonk. En over Jan Arie v/d Heijden wil ik al helemaal niet beginnen. Ik vind dat hij het simpelweg nooit waard is geweest een Feyenoord shirt aan te mogen trekken. Zo slecht vind ik hem. Van Beek is ook erg matig, maar daar zou ik dit nooit over zeggen. Maar ik vond Clasie gewoon geen schim meer van de oude Clasie. Weinig snelheid, weinig power, te trage handelingssnelheid, dikwijls slordig in de passing en bovendien geen over mijn lijk mentaliteit (wat Tapia wel heeft en je als nr. 6 gewoon nodig hebt; tenzij je Pirlo heet). Voetballen kan hij nog steeds, maar ik heb het idee dat hij alleen maar achter de feiten aan liep en nooit in controle was op zijn positie. Ik wijt het puur aan zijn fysiek. In aanleg heb ik Clasie altijd een prima voetballer gevonden. Mooi die opmerking over Bilal trouwens. Ik was ook één van de weinigen in die tijd die zijn meerwaarde zag in zijn loopvermogen en diepgang. Bovendien werkte hij zich altijd 3 slagen in de rondte. Hij was helaas gewoon erg slordig in zijn eindpass. Met wat meer vertrouwen had hij gewoon een prima vleugelspeler bij Feyenoord kunnen worden. Maar ja, kuipvrees blijft toch iets ongrijpbaars. Ik bedoelde met RvP dat we nu geen 2e spits hebben. Ik vind ook dat Jorgensen beter is dan van Persie die op zijn laatste benen liep. Maar qua effectiviteit was RvP nog steeds een wereldspits. Elk schot zo'n beetje op goal (net als Kuyt). Was toch wel genieten om hem nog even in de Kuip te zien spelen. Blijft toch een weergaloze speler in technisch opzicht.


flexielexie heeft op 12-09-2019 12:48 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Troost snel om tafel met Tapia voor contractverlenging'

Vergis je niet Henk. Tapia kan bijzonder goed schoffelen en zich in een tegenstander vastbijten. En Fer heeft best veel loopvermogen volgens mij. Technisch niet de meest begaafde, maar wel meer een box-to-box speler als Tapia in mijn ogen. Fer heeft ookwat meer inhoud denk ik (als hij weer volledig fit is;). Tapia is wat statischer als middenvelder.


flexielexie heeft op 12-09-2019 12:41 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Troost snel om tafel met Tapia voor contractverlenging'

Verlengen en meteen verkopen ? Nah. Tapia wordt één van de belangrijkere spelers de komende jaren (ook gezien zijn leeftijd; 24). Die wil ik nog wel een paar seizoenen in een Feyenoord shirt zien rondlopen. Verlengen en niet voor minder als 25 miljoen laten gaan !


flexielexie heeft op 12-09-2019 12:34 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tapia met Peru langs Brazilië

@Gast9571339731 Haha. Met geweldige gozer bedoel ik zowel zijn kwaliteiten als zijn persoonlijkheid (voor zover ik kan beoordelen). Dat hij niet wil bijtekenen is zijn goed recht. Hij heeft jaren op het bankie moeten verpieteren onder de geweldige Gio die troetelkindje Clasie liever een plekje in de basis gaf. Met Tapia in de ploeg zijn we een stuk sterker als zonder Tapia. Dus ik verdedig juist het belang van Feyenoord. Goede spelers wil ik niet zien vertrekken, tenzij ze voor een prachtig bedrag worden doorverkocht. Ik zie Tapia liever gratis de deur uit lopen, dan hem nu voor 2 miljoen verkopen en het hele jaar zonder hem te moeten doen. Dan raakt Fer geblesseerd en dan ? Wie ga je dan op 6 zetten ? Precies ! Iemand die een paar klassen minder is als Tapia. Wel grappig hoor. ik roep al jaren dat Tapia een uitstekende voetballer is. Zelfs nu hij de kans krijgt en mijn gelijk bewijst, willen mensen nog in discussie gaan hierover. Je kunt ook gewoon de wedstrijden wat beter gaan bekijken en constateren dat Tapia voor Feyenoord een belangrijke basisspeler is. Dit in tegenstelling tot Clasie die ik 34 wedstrijden lang geen duels heb zien winnen en geen enkele sleutelpass heb zien geven.


flexielexie heeft op 12-09-2019 12:23 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tapia met Peru langs Brazilië

@Gast9571339731 Je hebt in elk geval verstand van voetbal zo te zien. Ik kan er ook wel voor een deel in meegaan. Toch blijf ik van mening dat in het geval van 2 controleurs in een klassieke 4-3-3 de ene nog altijd iets aanvallender speelt als de andere. Schone en de Jong speelden inderdaad beiden behoorlijk vanuit de controle. Heeft ook iets met maken met Tagliafico en Mazeraoui die beiden erg aanvallend zijn ingesteld. Als je met 2 aanvallend ingestelde backs speelt dan zijn 2 controleurs ook wel nodig. De vraag is of je dan eigenlijk wel echt 4-3-3 speelt. Als de vleugelspelers naar binnen spelen en de backs heel hoog, dan speel je eigenlijk niet echt 4-3-3 in mijn ogen, alhoewel het op papier altijd wel zo wordt uitgetekend. Ik ben het er niet mee eens dat de selectie vorig seizoen van hetzelfde niveau was. Vilhena en Fer kun je tegen elkaar wegstrepen (beiden uitstekende spelers voor Feyenoord). De verdedigende linie is er met Karsdorp, een fitte Haps, Senesi en Ié enorm op vooruit gegaan. Ook is Tapia i.p.v. Clasie een enorme verbetering (vooral in verdedigend opzicht) naar mijn mening. Ook hebben we nu meer opties op de vleugels. Vorig seizoen trechtervoetbal zonder opkomende backs en met de naar binnen trekkende Berghuis en Larsson. Nu hebben we met Narsingh en Sinisterra jongens met veel meer loopvermogen en diepgang op de flanken, waardoor je meer opties hebt als coach. We zijn er alleen in de spitspositie op achteruit gegaan omdat RvP is gestopt en er geen vervanger is gehaald. Dat het in het voetbal om winnen gaat staat buiten kijf. Echter, om een winnende ploeg te zijn is het toch wel handig als je wedstrijden kunt domineren. Geen garantie op winst, maar het vergroot wel je kansen. Zo lang de restverdediging maar goed staat is er met aanvallend voetbal helemaal niets mis. Je hebt er alleen wel voldoende kwaliteiten voor nodig (en voldoende snelheid achterin), anders kun je inderdaad beter wat meer inzakken en op de counter spelen. Vorig seizoen hadden we welliswaar een matige ploeg, maar op de counter spelen zonder snelheid schiet ook niet echt op. Van Persie (op zijn laatste benen), Berghuis, Larsson. Niet bepaald counterspelers. Feyenoord kan in de eredivisie niet op de counter gaan spelen, daarvoor spelen er ook gewoon veel te veel matige ploegjes in de competitie. Alleen tegen Ajax en PSV en uit tegen AZ, Vitesse en Utrecht kan je daar voor kiezen. Tegen de rest vind ik Feyenoord daarvoor gewoon een te grote club.


flexielexie heeft op 12-09-2019 09:53 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tapia met Peru langs Brazilië

@Gast9571339731 Dat is ook precies één van de reden waarom het spel bij PSV niet om aan te gluren is. Die van Bommel leeft nog in het stenen tijdperk met zijn hoofd. Het is dat hij gered wordt door een aantal aanvallers met extreme talenten, maar hij bakt er natuurlijk helemaal niets van bij PSV. En in de tijd van Bertje bij het Nederlands elftal speelden we niet echt met 2 controleurs. De Jong speelde als pure controleur, maar van Bommel natuurlijk niet. Die speelde gewoon box tot box en kwam ook dikwijls in de 16. Alleen tegen de toplanden speelde van Bommel wel met zijn reet tegen de 16, niet tegen Malta hoor. Vrijwel elke ploeg speelt tegenwoordig met de punt naar achteren in een 4-3-3 en daar is een goede reden voor. Met de punt naar voren wordt het spel vrij voorspelbaar omdat er maar 1 middenvelder is die aanvallend denkt. Als je met de punt naar achteren speelt zijn dat er 2, waardoor het een stuk lastiger te verdedigen is. Tevens is het ook waanzin om met 2 centrale verdedigers en daarvoor met 2 controleurs te spelen. Op die manier kun je nooit goed positiespel spelen. Zelfs de ploegen waarvan jij denkt dat ze met 2 controleurs spelen, doen dat in feite niet. Er is er altijd 1 van de 2 die wel degelijk box to box moet spelen. Alleen als je 3-5-2- speelt moet je met 2 controleurs spelen. In een 4-3-3 is dat behoorlijk krankzinnig.


flexielexie heeft op 11-09-2019 17:31 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tapia met Peru langs Brazilië

@tictac +641 Zit zeker wat in. Op termijn (in de loop van het seizoen) zie ik Kokcu graag op 8, Berghuis op 10, Toornstra op 11 en Narsingh op 7. Dan heb je veel meer voetbal in de ploeg. Toornstra kan dan de vuile meters voor Berghuis maken. Met Kokcu op 8 i.p.v. Fer heb je meer voetballend en scorend vermogen inderdaad. Daar heb je helemaal gelijk in. Tegen betere ploegen zou ik dit niet doen overigens. Maar tegen al die middelmatige ploegjes uit de Mickey Mouse league zou dat geen probleem moeten zijn. Als je dan toch op de helft van de tegenstander speelt, dan zijn 2 brekers als Fer en Tapia mijns inziens ook overbodig.


flexielexie heeft op 11-09-2019 17:24 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Het Legioen snakt naar iemand als hij'

4-1-1-1-1-1-1 ---------------------------(1)Vermeer----------------------------- (2)Karsdorp---(5)Botteghin-------(4)Ié---------(3)Haps -------------------------------------(6)Tapia----------------------- ------------------(8)Fer--------------------------------------------- -----------------------------------------------------(11)Toornstra ------------------------------------(10)Berghuis--------------------- (7) Narsingh--------------------------------------------------------- ----------------------------(9)Jorgensen----------------------------- (12)Bijlow (13) Senesi (14) Malacia (15) Burger (16) Kokcu (17) Sinisterra (18) Larsson


flexielexie heeft op 11-09-2019 17:07 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Het Legioen snakt naar iemand als hij'

Haha netjes ! Dat kan ik niet zeggen hoor. Ik was 18 toen ze de UEFA CUP pakten in 2002. Op basis van routine leg ik het in elk geval zwaar tegen je af ;)


flexielexie heeft op 11-09-2019 16:58 gereageerd op het nieuwsbericht:
Serdar Gözübüyük scheidsrechter tijdens wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag

Prachtig. Dat zijn inderdaad de 2 grootste hielenlikkers van de KNVB. Blom en Kuipers brrrrrrrr........ Doe mij Bassie Nijhuis maar. Heerlijke vent. Fluit in de eredivisie als 1 van de weinigen volgens de Europese richtlijnen. De meeste Nederlandse scheidsrechters weten niet eens meer dat veldvoetbal een contactsport is. En dan maar afvragen waarom we het fysiek vaak afleggen Europees gezien. Nou, onder andere daardoor dus. We spelen hier vaak veredeld zaalvoetbal. Zal ook wel iets met het kunstgras te maken hebben denk ik.


flexielexie heeft op 11-09-2019 16:46 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tapia met Peru langs Brazilië

Hij is jaren lang niet serieus genomen door Gio. Vind je het gek dat die jongen op zijn minst twijfelt of Feyenoord wel de juiste club voor hem is. Het is juist ongelooflijk dat een deel van de supporters nog steeds niet door heeft wat voor geweldige gozer Tapia is. Zelfde geldt voor Vermeer. Die heeft het ook zwaar te verduren gehad onder Gio.


flexielexie heeft op 11-09-2019 16:20 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tapia met Peru langs Brazilië

Een Braziliaans international die bij Ajax speelt en een marktwaarde van om en nabij de 45 miljoen vertegenwoordigt.


flexielexie heeft op 11-09-2019 16:18 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tapia met Peru langs Brazilië

@tictac +641 Dat zou best kunnen hoor. Ik vind dat Tapia tot de 25 beste eredivisiespelers behoort en dat is meer dan voldoende voor een basisplaats bij Feyenoord. Als El Bouchataoui beter is als Tapia dan is dat alleen maar mooi. Hoe breder de selectie hoe beter. Ik wil alleen onderstrepen dat het verschil tussen talentvol zijn en uitgroeien tot een vaste waarde bij Feyenoord erg groot is. Het gros van de "talenten" blijkt vaak ongeschikt voor de top. De laatste jaren heeft alleen Kokcu het gered, dus enige scepsis lijkt me wel op zijn plaats.


flexielexie heeft op 11-09-2019 16:10 gereageerd op het nieuwsbericht:
OVERZICHT | Drukke interlandperiode Feyenoorders

@Gast4215711952 Niet heel erg intensief moet ik eerlijk bekennen. Ik hecht niet zo veel waarde aan oefenwedstrijden. Deze zijn er vooral om de spelers wedstrijdfit te krijgen. Als hij echt goed is dan zal hij dit seizoen geregeld invallen. Op dat moment ga ik hem beoordelen en niet eerder.


flexielexie heeft op 11-09-2019 15:58 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tapia met Peru langs Brazilië

Tapia is de beste stofzuiger uit de eredivisie en kan daarnaast ook nog eens een stuk beter voetballen dan pak 'm beet een Rosario van PSV. Dat hij af en toe wat ongeconcentreerd speelt neem ik op de koop toe. Hij speelt bij Feyenoord, niet bij Manchester City. Met Tapia in de ploeg i.p.v. Clasie en Ié i.p.v. v/d Heijden draait het opeens stukken beter bij Feyenoord. Toeval ?? Denkt t niet !


flexielexie heeft op 11-09-2019 15:33 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Het Legioen snakt naar iemand als hij'

@bollethee +35 Met schreeuwen bedoelde ik jouw overmatige gebruik van uitroeptekens. Ik kan het prima hebben om ergens van mening over te verschillen, zolang het maar wordt onderbouwd met argumenten. Ik doe dit gewoon voor de lol hoor, omdat ik Feyenoord als een jaar of 20 op de voet volg. Het is nooit mijn intentie om hier onvriendelijk te worden. Gewoon een beetje ouwehoeren over een onbeduidend spelletje. Ik vind ook helemaal niet dat MvG en Gio het al die seizoenen lang slecht hebben gedaan. In de situatie zoals hij was toen MvG begon bij Feyenoord heeft hij het naar behoren gedaan de eerste jaren. Kanttekening daarbij is wel dat de vrienden van Feyenoord en de jeugdopleiding een grotere bijdrage hebben geleverd dan van Geel, maar dat terzijde. Na het kampioenschap zijn we 2 seizoenen op rij op +- 20 punten van zowel Ajax als PSV geëindigd. Terwijl we het jaar daarvoor een ploeg hadden die goed genoeg was om de titel te pakken. Als MvG en Gio hiervoor geen verantwoordelijkheid dragen, wie dan wel ? Je hoeft niet te reageren verder hoor. Ik laat alleen zien dat ik met argumenten kom en jou ook vragen stel. Het is niet mijn doel om hier "ruzie" te maken. Gewoon een gezonde discussie voeren. Is niets mis mee lijkt me.


flexielexie heeft op 11-09-2019 15:23 gereageerd op het nieuwsbericht:
Tapia met Peru langs Brazilië

@Gast9571339731 Die verheerlijking van jeugdspelers terwijl ze nog nauwelijks minuten bij de senioren hebben gemaakt. Waar gaat dat over ? De enige die tot nu toe heeft bewezen een groot talent te zijn is Kokcu. Van alle anderen moet dat eerst nog maar eens blijken. Tapia heeft inmiddels 47 caps op zijn naam staan. Terwijl het de vraag is of El Boutchaoui überhaupt ooit 1 interland zal spelen. Kortom. Erg voorbarig dit allemaal en je onderschat Tapia zwaar. Je bent niet de enige gelukkig, zelfs Gio heeft Tapia zwaar onderschat.


flexielexie heeft op 11-09-2019 15:17 gereageerd op het nieuwsbericht:
OVERZICHT | Drukke interlandperiode Feyenoorders

@Gast4215711952 Dat kun je pas beoordelen als Azarkan ook bij de senioren zijn wedstrijden speelt. Tegen leeftijdsgenoten voetballen is wat anders als tegen gelouterde profs. Ik geloof het trouwens best hoor. Ik hoor veel goede verhalen over deze jongen. Ik hoop dat hij zijn belofte gaat inlossen bij Feyenoord. Alleen Kokcu als groot talent in de selectie hebben is geen luxe momenteel.