alkmaar1953

alkmaar1953 alkmaar1953

Activiteiten

Laatste 25 berichten geplaatst door alkmaar1953

alkmaar1953 heeft op 07-11-2019 12:56 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Koevermans valt niet onder die noemer'

Las net dat iemand Wouter Bos noemde, nooit aan gedacht. Maar is wel een zwaar gewicht op het gebied van leiderschap.


alkmaar1953 heeft op 03-11-2019 16:29 gereageerd op het nieuwsbericht:
Advocaat start bij Feyenoord met zege op VVV Venlo

Waarom kan ik zo slecht tegen het commentaar van Been. Laat v.d Heijden nog maar even staan.


alkmaar1953 heeft op 30-10-2019 18:04 gereageerd op het nieuwsbericht:
Van Gastel reageert op vertrek als assistent trainer van Feyenoord

Ben eigenlijk benieuwd of van Gastel helemaal weg gaat bij feijenoord of dat hij binnen de club wat anders gaat doen?


alkmaar1953 heeft op 28-10-2019 17:51 gereageerd op het nieuwsbericht:
OFFICIEEL | Jaap Stam stapt per direct op bij Feyenoord

Als dit waar is moet Feijenoord zich diep schamen, Stam is geen slechte trainer en als voetballer was het een top verdediger. Feijenoord moet zich schamen om iemand zo alleen te laten staan. Een elftal wat niet in staat is om compact te spelen, waar de spelers in het veld alle kanten opvliegen als kippen zonder kop. Waar Berghuis in de rust maar achterblijft in de kleedkamer, je mag van hem toch verwachten dat die boel bij elkaar houdt. Gaan we nu wachten op het wonderkind Dirk.


alkmaar1953 heeft op 06-10-2019 19:26 gereageerd op het nieuwsbericht:
Toornstra: 'We moeten wel echt met elkaar gaan zitten want dit mag gewoon niet'

Prima bericht, denk terug aan de tijden van IJzeren Rinus en Theo de Tank. Aan Coen en Willem je moet toch doodschamen als speler van Feyenoord met dit resultaat. Misschien eens wat minder praten en gewoon gaan voetballen.


alkmaar1953 heeft op 06-10-2019 18:50 gereageerd op het nieuwsbericht:
Stem op jouw Man of the Match Fortuna Sittard - Feyenoord

Amadou Ciss van Fortuna Sittard.


alkmaar1953 heeft op 22-09-2019 20:10 gereageerd op het nieuwsbericht:
Everse keihard: 'Als je Tapia slow motion draait, dan staat hij gewoon stil'

Deze wedstrijd heeft niks met Stam of Tapia te maken, zelfs een team als feijenoord zonder trainer zou moeten winnen van Emmen. Als ik vandaag kijk naar ADO, ook zij verliezen van AZ maar voetballen wel de graspollen uit het veld. Het is dramatisch wat de instelling van de spelers van feijenoord betreft, wij waren een club van mouwen opstropen en gaan. Misschien zijn de voetballers van nu technisch beter, maar op mijn leeftijd denk ik nog vaak aan de instelling van IJzeren Rinus, Theo de Tank, Stille Willem, de Kromme en natuurlijk Coen. Technisch vast mindere voetballers, maar ze stonden er wel.


alkmaar1953 heeft op 02-09-2019 15:26 gereageerd op het nieuwsbericht:
Van Hanegem: 'Die had ik anderhalf uur als God op aarde over het veld zien lopen'

Liever een Bas Nijhuis die goede en minder goede wedstrijden fluit, maar die zich nooit buitenspel laat zetten door de VAR. Als je nu gisteren Jeroen Manschot bij Twente - Utrecht ziet die zich helemaal weg laat cijferen door de VAR en zelfs een gele kaart door de VAR laat veranderen in rood. Hij maakt hiermee het voetbal compleet steriel, nog even dan hebben wij geen scheidsrechter in het veld meer lopen. Elke speler heeft dan contactsensoren en de VAR bespeeld het voetbal het als een spel op het schaakbord. Geef mij dan maar Bas Nijhuis die soms lekker recalcitrant is t.o.v. de VAR.


alkmaar1953 heeft op 17-07-2019 19:06 gereageerd op het nieuwsbericht:
Paniek in Rotterdam: 'Als dit met Feyenoord City te maken heeft, dan is er een probleem'

Feijenoord moet nooit een algemeen directeur aanstellen die verstand van voetbal heeft, daar is een technisch directeur voor. Het moet iemand zijn die economisch sterk is, iemand die een groot netwerk heeft. Ben wel benieuwd waarom Jan de Jong weg gaat, ik ben bang dat de financiele onderbouwing voor het nieuwe stadion niet helemaal lekker zit.


alkmaar1953 heeft op 17-03-2019 17:39 gereageerd op het nieuwsbericht:
Stam spreekt doelstelling uit voor Feyenoord

Waar ik eigenlijk niemand over hoor, natuurlijk moet van Geel plaats maken voor een frisse kracht. Na acht jaar is het gewoon gezond om in die positie wat anders te gaan doen. Maar wat mijn vraag was eigenlijk hoe komt het dat Feijenoord er financieel er zo slecht voor staat. Wat heeft Mark Koevermans als Commercieel directeur hier aan gedaan.


alkmaar1953 heeft op 28-02-2019 20:52 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Het is zaak om door te gaan met een nieuw fris bewind'

Ik kreeg in 1958 mijn eerste zwart wit poster van het eerste elftal van feijenoord. Nu al 60 jaar een echte fan van de club en natuurlijk heb ik een mening over de trainer en de TD van feijenoord. Ook kom ik elke thuis wedstrijd naar het stadion, echter als ik gisteren alle spreekkoren hoor over de meest ernstige ziektes dan vraag ik mij wel af wil ik hier nog wel bij horen. Het gaat toch om het genieten van het voetbal en ook onze tegenstander legt voetbal op de mat. Wat is er mis mee om te erkennen, helaas was de tegenstander deze week te sterk.


alkmaar1953 heeft op 16-02-2019 13:10 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Als je die visie hebt, begrijp ik dat'

Ik ben benieuwd of MvG onze adviezen leest en ze in overweging neemt. Wat denken jullie?


alkmaar1953 heeft op 14-02-2019 21:58 gereageerd op het nieuwsbericht:
Boskamp tipt Ajacied als nieuwe trainer: 'Hij heeft dezelfde filosofie als Cruijff'

Volgens mij zou dit een top keuze zijn


alkmaar1953 heeft op 11-02-2019 19:10 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Het is zeker niet meer zo dat een trainer klakkeloos ja zal zeggen tegen Feyenoord'

Ik lees hier alleen maar die en die moeten weg, daarnaast die mag niet komen. Net een berichtje gelezen Feijenoord moet een trainer nemen die de komende drie jaar gaat opbouwen. Ik wil niet kijken naar een team die drie jaar aan het opbouwen is, ik wil gewoon een team wat de strijd aangaat om de top. We kunnen met elkaar wel afspreken die niet en ook die niet want die brengt geen jeugd in. Ik ben geen fan van welke trainer ook, behalve van de helaas overleden J.C. , Maar laten we nu een trainer kiezen die het volgend seizoen de vlam er in kan brengen. Het maakt mij niet uit of hij dat met eigen jeugd doet of met bejaarde voetballers. In die tijd kunnen we ook een trainer kiezen, desnoods opleiden die de fakkel kan overnemen. Maar bespaar mij een trainer die drie jaar gaat opleiden, ik heb genoten van Utrecht dit weekeind.


alkmaar1953 heeft op 23-01-2019 17:43 gereageerd op het nieuwsbericht:
Driessen kraakt beleid Feyenoord: 'Dat is van die amateur psychologie'

Besloten trainingen en vervolgens door Pec Zwolle wegens gebrek aan een functionerend middenveld weg getikt worden. Weet je waarom Gio besloten traint ze zitten gewoon te te klaverjassen met elkaar.


alkmaar1953 heeft op 19-01-2019 21:56 gereageerd op het nieuwsbericht:
Stem op jouw Man of the Match PEC Zwolle - Feyenoord

Ik ga maar slapen en naar bed, maar er moet toch een moment komen dat een trainer etc zelf gaat inzien dat hij dit team niet beter kan maken. Op dat moment moet je toch als liefhebber van de sport en van feijenoord de beslissing nemen met mij lukt het niet meer. Feijenoord heeft op elke positie betere spelers dan Pec zwolle maar toch dit resultaat. Hier moet toch elk nuchter mens over gaan nadenken.


alkmaar1953 heeft op 19-01-2019 21:52 gereageerd op het nieuwsbericht:
Stem op jouw Man of the Match PEC Zwolle - Feyenoord

Het is allemaal niet zo moeilijk, maar wat moet ik nu met mijn dure seizoenskaart.


alkmaar1953 heeft op 27-12-2018 23:42 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Bosz was belangrijkste kandidaat bij vertrek Van Bronckhorst'

Het zal nog wel niet kunnen, maar waarom Gio niet doorschuiven TD. Hij is een feijenoord man en heeft wel inzicht in het spel en spelers. Het overbrengen van die kennis op spelers is misschien wat lastig, maar dat hoeft een TD niet te doen. Dan Dick Advocaat vragen al begeleider van Kuyt en laat Kuyt het proberen. Kent het voetbal goed en vertegenwoordigt een stevig stukje werklust.


alkmaar1953 heeft op 23-12-2018 17:58 gereageerd op het nieuwsbericht:
Feyenoord speelt na spannend duel gelijk tegen ADO Den Haag

Hallo Gast 479, ik heb ook niet gezegd dat Berghuis niet goed speelde, alleen als het niet loopt dan zie hem niet meer. Hij was vandaag niet een speler die dan het duel opzoekt en het voortouw neemt.


alkmaar1953 heeft op 23-12-2018 16:38 gereageerd op het nieuwsbericht:
Feyenoord speelt na spannend duel gelijk tegen ADO Den Haag

Ben altijd wel positief over mijn club, maar vandaag was het pijnlijk om naar te kijken. De eerste 20 min ging elke bal terug en breed, hier kan ik nog wel begrip voor opbrengen als het past in het spel. Dit was hier totaal geen sprake van, wat mij stoorde was de voetbal domheid. Natuurlijk is domheid een verkeerd woord, maar ik weet geen ander woord. Bij het 1e doelpunt zie je van Persie al kijken wie is de vrije man, na rust (48 min) komt ervan rechts een prachtige kans en van Persie loopt in het midden vrij. Helaas hij krijgt de bal niet, er word vanuit een onmogelijke hoek op het doel geschoten. Dat is niet slim, natuurlijk heeft Feijenoord goede spelers, maar als je kijkt naar van Beugelsdijk. Geen top voetballer maar hij vreet het gras op gaat desnoods onder de graszoden door om zijn doel te halen. Wie heeft Berghuis de laatste 20 min nog gezien? Ik ben het eens met het feit dat je jonge spelers een kans moet geven, maar vandaag straalde Bijlow geen enkele dreiging uit. Ik vond dat bij Vermeer van de week wel. Hij straalt power uit.


alkmaar1953 heeft op 02-12-2018 20:39 gereageerd op het nieuwsbericht:
Toornstra: 'Heel stiekem wel ja'

Genoten van de werklust van Jens Toornstra, aanvallend sterk domineerde in de 16. Perfecte wedstrijd


alkmaar1953 heeft op 26-11-2018 18:00 gereageerd op het nieuwsbericht:
'Het zijn weer de individuele kwaliteiten die bepalend zijn'

Ik ben zo langzamerhand afgestapt van het feit dat ik Feijenoord wil zien winnen, ik zou zo graag strijd wil zien. Ik zou graag voetbal naar voren willen zien en niet steeds dat op zeker terug spelen. Ik begrijp ook niet waarom de eerste 15 min prima waren en daarna, eigenlijk niks meer. Ik begrijp ook niet waarom Berghuis overal is behalve op zijn eigen positie. Natuurlijk is het makkelijk om de trainer Giovanni van Bronckhorst overal verantwoordelijk voor te maken. Maar zo is het ook natuurlijk niet, maar als Ik kijk naar Fc Utrecht, daar is strijd en verlies en winst. Maar altijd heerlijk om naar te kijken. Dat zou ik graag bij mijn Feijenoord willen zien. Het gaat niet meer om winst of verlies maar om strijd en heerlijk voetbal. Daarna komt de rest wel.


alkmaar1953 heeft op 21-11-2018 09:14 gereageerd op het nieuwsbericht:
RTL werkt aan opvolger Voetbal Inside

Toch wel een boute verklaring om V.I een voetbalprogramma te noemen. Het gaat overal over maar zelden nog serieus over voetbal. De heren van V.I zouden het theater in moeten gaan en laat de Mol een echt voetbalprogramma op tv presenteren.


alkmaar1953 heeft op 21-11-2018 09:08 gereageerd op het nieuwsbericht:
Twee namen zingen rond als nieuwe hoofd opleidingen

Ik zou zeker proberen Wim Jonk te strikken, heeft ook bewezen dat hij niet met alle winden meedraait.


alkmaar1953 heeft op 17-09-2018 17:58 gereageerd op het nieuwsbericht:
COLUMN | Het is lachwekkend dat Feyenoord nog steeds denkt titelkandidaat te zijn

Gio moet niet zeggen dat psv en ajax nog wel punten laten liggen door hun drukke programma. Wij hadden zo'n druk programma moeten hebben. Deze uitspraak geeft zwakte aan. Zondag in het stadion mogen kijken naar de wedstrijd en ik val niemand aan, maar van Persie heeft in de 16 geen enkele bal in zijn voeten gekregen. Op van Persie en Tonny Vilhena na voetbalde iedereen onder zijn niveau. Gio moet niet verkondigen ach we hebben nog 29 wedstrijden om het verlies weg te werken. Misschien moet hij de vraag stellen hoeveel punten staan wij na nog 29 wedstrijden achter op de top. Ben al 60 jaar lid van Feijenoord als ik dan de uitzending van Willem zie (bit.ly/2MX6iBQ dan vraag ik mij ziet willem het te simpel of is het zo simpel. Het gaat mij niet om de vraag wie wat of hoe, maar als ik Gio gelaten op de bank zie zitten zou ik willen dat hij wat had van Dick Advocaat, als ik spelers hun duim op zie steken als een pass 5 meter voor of over hun heen komt, of als een pass over 10 meter niet in de voeten gespeeld kan worden. Dan zou ik willen dat deze spelers net als vroeger veel kritischer op elkaar zouden zijn. Lees meer: https://voetbalflitsen.nl/nieuws/1n6b2h/genieten-schitterende-muzikale-ode-aan-willem-van-hanegem-video