WK 2022 | Dag 15 | Engeland wint van Senegal

80 reacties 80
Het is WK dag 15 en de eerste achtste finales zitten erop en zijn gewonnen door Nederland en Argentinië. Vandaag weer twee nieuwe kansen op een plek in de kwartfinale. Om 16.00 speelt Frankrijk tegen het Polen van Szymański. En daarna volgt Engeland die het opnemen tegen Senegal. Programma 04-12-2022 16.00 | Frankrijk - Polen 3-1 20.00 | Engeland - Senegal 3-0 Updates 17:58 | Szymański met Polen uitgeschakeld op WK Polen is uitgeschakeld op het wk voetbal. Met Sebastian Szymański in de basis wist Polen geen vuist te maken tegen de Fransen. Vooral Kylian Mbappé liet zien waarom hij één van de beste spelers ter wereld is. 17:56 | Polen scoort nog Robert Lewandowski scoort uit penalty eredoelpunt voor Polen. 17:47 | Mbappé scoort opnieuw Mbappé laat zien waarom hij een van de beste spelers ter wereld is en scoort een geweldig doelpunt. 17:30 | Frankrijk komt op een 2-0 voorsprong Kyllian Mbappé heeft op fraaie wijze Frankrijk op een 2-0 voorsprong gezet 17:21 | Sebastian Szymański gewisseld Sebastian Szymański is gewisseld. Arkadiusz Milik is de vervanger. --- 17:02 | De tweede helft is begonnen bij Frankrijk tegen Polen De tweede helft bij de wedstrijd tussen Frankrijk en Polen is begonnen. --- 16:47 | Rust bij Frankrijk tegen Polen Het is rust bij de wedstrijd tussen Frankrijk en Polen. --- 16:44 | Frankrijk komt op voorsprong Frankrijk komt op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Olivier Giroud. --- 16:00 | De wedstrijd tussen Frankrijk en Polen is begonnen Er is afgetrapt voor de achtste finale tussen Frankrijk en Polen. --- 14:35 | Basisplaats voor Szymański Sebastian Szymański staat in de basis bij Polen in de wedstrijd tegen Frankrijk, zo is te zien op de Twitter pagina van het Poolse nationale elftal.