Feyenoord O-21 wint van Almere City en pakt koppositie

Feyenoord O-21 heeft de wedstrijd tegen Almere City met 4-1 gewonnen. De Rotterdammers vochten voor hun laatste kans op promotie. In de wedstrijd kwamen ze met 1-0 achter. Door een vrije trap van Siloh 'T Zand wisten de Rotterdammers vlak voor rust op gelijke hoogte te komen. In de tweede helft zorgen twee penalty's, een genomen door Ladan en de ander door Belarbi en een doelpunt van Ladan voor de 4-1 voorsprong. Wanneer Feyenoord volgende week in Tilburg van Willem II weet te winnen zijn zij kampioen en spelen ze weer tegen Almere City om promotie. Eindstand 4-1 '25 Reemnet 0-1 '45 T' Zand 1- 1 '78 Ladan 2-1 '81 Ladan 3-1 (penalty) '95 Belarbi 4-1 (penalty) Opstelling met dank aan Feyenoord Youth Watcher op Twitter: Jansen; Hall, Skogen, Valk, Hartman; Gündüz, Karim, Naujoks; Benita, Ladan, 't Zand