Feyenoord Onder 19 ziet gat met FC Groningen groter worden na nederlaag: 1-3

Feyenoord Onder 19 heeft zich vanmiddag een slechte dienst bewezen. In het thuisduel tegen de leeftijdsgenoten van FC Groningen kon het gat worden teruggebracht tot twee punten, maar de Noorderlingen pakten drie punten in Rotterdam: 1-3. Het was juist Feyenoord wat op voorsprong wist te komen. Het vond al enkele malen het doel van de FC Groningen-goalie, maar de ban werd uiteindelijk op slag van rust gebroken. In de blessuretijd kreeg de ploeg van Dirk Kuyt een vrije trap op zo'n 20 meter van het doel. De bal lag prima voor Quincy Hartman, die met links in de korte hoek raakschoot: 1-0. Echter was het na rust FC Groningen wat de klok sloeg. Kort na het begin van de tweede helft kwamen de Groningers langszij, waarna er rond de 70e en 80e minuut ook nog de voorsprong werd gepakt en uitgebreid. Met de nederlaag ziet nummer drie Feyenoord O19 het gat met Groningen groter worden tot acht punten, waar AZ nog altijd koploper is. Volgende week reizen de mannen van Kuyt richting Noord-Holland voor het treffen met de nummer één.