Advocaat verbaasd: 'Waarom moet hij dan weg? '

Advocaat verbaasd: 'Waarom moet hij dan weg? '

Sinds Dick Advocaat de taken van Jaap Stam overnam, is hij in de Eredivisie al 10 wedstrijden op rij ongeslagen. Daar waar het plezier terug te zien is op het veld, is dat niet het geval bij het bestuur. Daar heerst nog altijd een 'machtsstrijd'.


Volgens Advocaat zorgt de bestuurlijke onrust niet voor problemen in de groep of tijdens voorbereidingen op wedstrijden . "Bij ons is het niet onrustig. Door de media hoor je wat er aan de hand is, maar bij ons, op het complex 1908, is het gewoon rustig en wordt er niet over gesproken."

"Troost heeft 500 wedstrijden gespeeld, is een echte Feyenoorder en dan willen ze hem niet hebben. Hij heeft mij gehaald, hij was er altijd, ik kon hem altijd bellen en had dezelfde ideeën als ik. Waarom moet hij dan weg?", vertelt Advocaat in gesprek met Ziggo Sport.

Hij wil echter nog een keer benadrukken dat hij met 'de vrienden' in een recent interview niet de VvF bedoelde. "Ik bedoelde met de vrienden niet de VvF. Ik had het over de mensen die vaak aanschuiven bij voetbalprogramma’s zoals bijvoorbeeld TV Rijnmond, die erg negatief zijn. Vooral zij zoeken die mensen gewoon uit."

Over zijn eigen toekomst had Advocaat weinig woorden. "Dat is te vroeg. Ik weet het nog niet."

Discussieer mee! 40 reacties

Gast5100124450

Je plaatst een bericht als Gast5100124450