Krabbendam kritisch: 'Juist omdat de hoekschop onterecht was '

Krabbendam kritisch: 'Juist omdat de hoekschop onterecht was '

VI-journalist en Feyenoord-clubwatcher, Martijn Krabbendam, blikt terug op de uitschakeling van Feyenoord in het TOTO KNVB-bekertoernooi, waarin Ajax met 0-3 te sterk was. Volgens de journalist was dit na de eerste 15 minuten niet te verwachten scenario, aangezien Feyenoord veel sterker wa dan Ajax in de beginfase van wedstrijd.


'Je ziet wederom dat zo'n wedstrijd wordt beslist op details. Waar Feyenoord-spelers niet te missen kansen wisten te missen, scoorde Ajax vanuit een onterecht gegeven hoekschop. Daarna is het nooit meer een echte wedstrijd geweest.'

Krabbendam erkent dat het geen strafschop was, maar hekelt wel de manier waarop Feyenoord op dat moment op het veld stond. 'Je weet dat ze bij Ajax goede koppers hebben. Dan had je op dat moment, juist omdat de hoekschop onterecht was, er alles aan moeten doen om Ajax niet te laten scoren. Dan zie je dat er in de verdediging bij Feyenoord een aantal jongens stonden te slapen en krijg je direct een doelpunt om je oren.'

Wat Martijn Krabbendam verder opvalt is da de ploeg van Giovanni van Bronckhorst na de 0-2 volledig verlamde. 'Na de 0-2 zag je hoe groot het verschil in kwaliteit is. Feyenoord was niet bij machte om er weer een wedstrijd van te maken. Ajax deed dat wel en bleef gevaarlijk, zonder zelf goed te voetballen.

Het is vandaag pas 27 februari, maar volgens Krabbendam kan de conclusie inmiddels wel worden getrokken: 'Het seizoen voor Feyenoord is voorbij'.

Lees meer over:

Discussieer mee! 19 reacties

Gast2252012451

Je plaatst een bericht als Gast2252012451