Feyenoord start nieuwe week met Haps op het trainingsveld

Feyenoord start nieuwe week met Haps op het trainingsveld

Feyenoord is maandag op de vertrouwde grond van 1908 begonnen aan een nieuwe week. Meest opvallende man op het trainingsveld was Ridgeciano Haps, die voor het eerst in maanden weer buiten trainde.


Haps
Haps kampt sinds begin dit seizoen met een beenblessure en kwam daardoor nog geen minuut in actie voor Feyenoord. De linkervleugelverdediger deed samen met fysiotherapeut Stijn Vandenbroucke een aantal oefeningen, zowel met als zonder bal.

Alles voor de winst
Ondertussen maakte de rest van de selectie – nog zonder de internationals – de eerste meters van deze week, die in het teken staat van de voorbereiding op AZ-uit (zondag, 12:15 uur). De training eindigde met een serie partijtjes, waarbij beide teams dusdanig aan elkaar gewaagd waren dat er een extra partij aan vast werd geknoopt voor het winnende doelpunt.

Matchwinner Tapia
Uiteindelijk kroonde Renato Tapia zich tot matchwinner, door na een sterke solo de bal op prachtige wijze over keeper Joris Delle te stiften. De goal werd uitbundig gevierd door de Peruaan en zijn team, waardoor er een vrolijk einde kwam aan een lekkere training.

Dinsdagtraining openbaar
Morgen (dinsdag) staat de volgende training op het programma. Ook deze begint om 10:30 uur en is vrij toegankelijk op 1908.

Discussieer mee! 16 reacties

Gast9773040897

Je plaatst een bericht als Gast9773040897