Van Gobbel na eerste prijs als coach: 'We zijn cupfighters'

Van Gobbel na eerste prijs als coach: 'We zijn cupfighters'

Trainer Ulrich van Gobbel was hartstikke blij met het binnenhalen van de KNVB Beker. De coach van Feyenoord O/19 zag Feyenoord door het oog van de naald kruipen, door twee doelpunten in blessuretijd. Feyenoord won uiteindelijk met 2-1 en kon daardoor het seizoen toch nog met een prijs afsluiten.


Van Gobbel: 'We staan bekend als cupfighter. De jeugd (O/17) heeft 'm vorig jaar ook gewonnen. Ik vind dat je elke wedstrijd waar je een prijs kunt winnen, die moet je ook winnen. Dat hebben we goed gedaan. Als je terugkijkt naar de competitie en vooral de Youth League, dan is het knap om te zien hoe goed we terugkomen van een achterstand. Ze zijn fit en mentaal weerbaar, dat hebben we goed voor elkaar. De conditie is goed, we kunnen door blijven gaan en we waren daarin ook fitter dan PSV'.

Voor Van Gobbel is de beker zijn eerste prijs als coach, een heugelijk feit, erkent de oud-verdediger ook: 'Ik ben er blij mee, maar na zo'n bewogen seizoen is het wel echte en prijs van de spelers. Als je ziet hoeveel wedstrijden ze hebben gespeeld dit seizoen. Dikke, dikke complimenten voor ons elftal'.

Discussieer mee! 11 reacties

Gast9176701748

Je plaatst een bericht als Gast9176701748