Feyenoord volop in de voorbereiding voor PSV-thuis

Feyenoord volop in de voorbereiding voor PSV-thuis

Na de thuisoverwinning op Heracles Almelo van afgelopen zondag werkt Feyenoord alweer toe naar de volgende wedstrijd in De Kuip. Komende zondag komt koploper PSV op bezoek. Woensdag werkte de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de laatste openbare training voor dat duel af.


De Feyenoorders stapten onder een fijn voorjaarszonnetje het trainingsveld van Varkenoord op. Onder het toeziend oog van tientallen supporters werd er fanatiek getraind. Van Bronckhorst kon beschikken over zeventien veldspelers en twee keepers.

Doelman Justin Bijlow en spits Dylan Vente zijn met Feyenoord Onder 19 mee naar Engeland voor het duel in de achtste finales van de UEFA Youth League en waren dus afwezig in Rotterdam. Ook de geblesseerden Ridgeciano Haps, Jeremiah St. Juste en Sam Larsson lieten zich niet zien. De Zweed werkte dinsdag wel op Varkenoord aan zijn herstel.

Nicolai Jørgensen en Sofyan Amrabat namen woensdag wel deel aan de rondo, maar keerden daarna vroegtijdig terug naar De Kuip. De anderen werkten een pittig trainingsparcours af, verdeeld in twee groepen van zeven spelers, met verschillende pass- en trapoefeningen. De training werd afgesloten met een partijvorm met twee keepers.

Steun Feyenoord tegen PSV
Steun jij het team van trainer Giovanni van Bronckhorst zondag in De Kuip? Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar! Verzeker jezelf van een plek in het stadion via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Discussieer mee! 18 reacties

Gast5635499040

Je plaatst een bericht als Gast5635499040