OVERZICHT | Dit is de selectie van Feyenoord O19 voor Youth League wedstrijd tegen Chelsea O19

OVERZICHT | Dit is de selectie van Feyenoord O19 voor Youth League wedstrijd tegen Chelsea O19

Feyenoord Onder 19 vertrekt vandaag (dinsdag) naar Londen, voor de UEFA Youth League-wedstrijd tegen Chelsea Onder 19 van woensdag. Justin Bijlow en Dylan Vente reizen ook mee met het team, dat zich in Engeland kan plaatsen voor de kwartfinales van het toernooi.


Bijlow en Vente kwamen ook in een aantal groepswedstrijden al in actie voor het hoogste jeugdteam van Feyenoord. In de vorige ronde van het toernooi, in Slowakije tegen FC Nitra, waren beide spelers er niet bij.

Spelers en staf van Feyenoord Onder 19 verzamelden dinsdagochtend in alle vroegte op Varkenoord. Vanaf het jeugdcomplex werd per bus koers gezet richting Schiphol, waar het team om 10:15 uur richting Londen vliegt. De wedstrijd tegen de leeftijdgenoten van Chelsea wordt woensdag om 19:00 uur plaatselijke tijd (20:00 uur Nederlandse tijd) gespeeld in het EBB Stadium in Aldershot. Alle informatie vind je hier.

Volg #FeyenoordO19
Niks missen van de verrichtingen van Feyenoord Onder 19 in de UEFA Youth League? Volg alles rondom de Europese trip van onze talenten via Twitter en Instagram. De wedstrijd wordt vanwege UEFA-regels niet live uitgezonden.

Feyenoord Onder 19 reist dinsdag met 21 spelers richting Londen. Orkun Kökcü is er ook bij, al kan de middenvelder woensdag niet in actie komen vanwege een schorsing. Alle 21 namen lees je hieronder.

Justin Bijlow
Jordie van Leeuwen
Alex Bangura
Achraf El Bouchataoui
Niels Butter
Ian Smeulers
Niels van Wetten
Rodney Huijgen
Jordy Wehrmann
Jaron Vicario
Noah Lewis
Orkun Kökcü
Cheick Touré
Wouter Burger
Lutsharel Geertruida
Wouter Beukers
Boyd Reith
Jeremy van Mullem
Daudé van der Kust
Dylan Vente
Joel Zwarts

Discussieer mee! 13 reacties

Gast4994177196

Je plaatst een bericht als Gast4994177196