Laatste mogelijkheid om je eigen plaats terug te kopen voor bekerduel tegen Willem II

Laatste mogelijkheid om je eigen plaats terug te kopen voor bekerduel tegen Willem II

Heb je als seizoenkaarthouder nog niet je eigen plaats teruggekocht voor de bekerwedstrijd tegen Willem II? Doe dit dan uiterlijk vandaag!


Seizoenkaarthouders profiteren alleen vandaag (woensdag) tot 23:59 uur nog van voorrang op het terugkopen van hun eigen plaats voor het duel in de halve finales van de TOTO KNVB Beker. Die wedstrijd wordt op woensdag 28 februari om 20:45 uur gespeeld in De Kuip.

Legioen-leden en Junioren
Leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes kunnen na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders per lidmaatschap twee kaarten kopen voor het bekerduel. Voor hen start de kaartverkoop op zaterdag 17 februari om 9:00 uur en deze periode loopt tot woensdag 21 februari 17:59 uur. Gedurende die periode profiteren Legioen-leden en Kameraadjes evenals seizoenkaarthouders van een vroegboekkorting.

Legioen-leden en Junioren mogen twee kaarten per lidmaatschap kopen. Seizoenkaarthouders kunnen in deze periode één kaart bijkopen per seizoenkaart of twee kaarten kopen wanneer zij hun plaats nog niet hebben teruggekocht. De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Gezinsvakken
Alleen gezinsvak G is voor het duel met Willem II in de TOTO KNVB Beker nog in de verkoop. Via www.feyenoord.nl/gezinsvakWillemIIBeker is te zien welke plekken nog beschikbaar zijn. Op de overige (gezins)vakken geldt een normaal tarief.

Overige supporters
Mochten er na de verkoopperiodes voor seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren nog kaarten over zijn, dan gaan deze op woensdag 21 februari om 18:00 uur in de verkoop voor overige supporters. Ook in deze fase kunnen er per supporter twee kaarten gekocht worden. De vroegboekprijs komt in deze fase te vervallen.

Discussieer mee! 1 reactie

Gast1686139886

Je plaatst een bericht als Gast1686139886