Karsdorp: 'Het was een k*tavond'

Rick Karsdorp was na afloop van de uitwedstrijd tegen Manchester United erg teleurgesteld. Vooral zijn gemiste kans in de 26ste minuut was voor hem reden voor teleurstelling. Volgens de verdediger was het een ‘kutavond’. ‘Ik kan er heel weinig over zeggen zo heel snel na de wedstrijd’, zegt Karsdorp tegen RTV Rijnmond, ‘misschien is het wel geflatteerd, maar ik ben gewoon heel erg teleurgesteld.’ Zijn kans halverwege de eerste helft bleek na afloop de enige goede kans tot scoren voor zijn club. Hij miste. “Ja misschien ben ik daarom wel verdediger geworden, ik neem hem volgens mij goed aan, maar hij komt wat van mij af en ik neem m vol. Een paar centimeter naar rechts en het is een goal: dat kan ik mezelf aanrekenen. We lieten ze wel voetballen maar ik vond niet dat ze hele goede kansen hadden. Het was wachten op de uitbraak. Toen kregen we die en missen we.” Ook met een 1-0 achterstand (goal Rooney) bleef Feyenoord overeind in Manchester, maar tegen het einde ging het hard. ‘Jammer dat zo snel de 2,3 en 4-0 vallen. Dat is doodzonde en daarom ben ik ook zo teleurgesteld. Misschien waren we op, moe. De eerste 65 minuten vond ik ons helemaal niet verkeerd. We weten ook dat we kunnen voetballen en dat lieten we ook wel zien, maar die laatste 25 minuten sloeg nergens op.’ Door dit teleurstellende resultaat weet Feyenoord nu wat het te doen staat: met twee doelpunten verschil winnen van Fenerbahce. ‘Ik heb er altijd vertrouwen in, anders zou ik wel tegen de trainer zeggen dat ‘ie mij moet wisselen.’